Чи брати в Рівного пів-стадіону "Авангард" думатимуть вже цієї п'ятниці депутати обласної ради. Після розгляду на комісіях питання про отримання частки у майні комунального закладу внесли до порядку денного сесії.

На останньому передсесійному засіданні бюджетної комісії депутати облради трохи "підчистили" пропозиції змін у бюджеті. Найтривалішу дискусію викликали проблеми хоспісу в Дубно. Тіла людей, котрі там помирають, ніде зберігати до приїзду за ними родичів. Нинішня холодильна камера стара і фактично не працює, тож депутати пропонують дати бюджетних грошей на її ремонт.

Розійшлися думки обласних обранців і щодо прийняття в Рівне нської міської ради половини частки у майні стадіону "Авангард". Зрештою, більшість депутатів погодилися, що співфінансування з обласного бюджету значно поліпшить стан справ спортивного об'єкта. Однак остаточно питання вирішиться голосуванням на сесії. Послабити фінансовий тягар попросив бюджетну комісію начальник "Управління майновим комплексом" обласної ради Анатолій Гапич. Керівник комунального підприємства попросив звільнити його від 30-відсоткової орендної плати до обласного бюджету через скрутне становище підприємства. Це питання, зрештою, теж вирішуватимуть усі депутати облради. На засідання вони зберуться вже цієї п'ятниці 25 травня.