Викид на баланс, жонглювання, скати по руці - це не просто набір слів, а трюки флейрінгу, просто кажучи викрутаси барменів. Сьогодні вони відзначають своє професійне свято. З нагоди Дня бармена вирішили провести міні майстер-клас нашій Анні Махно.

Володимир уже майже три працює барменом. Розповідає, робота за своєю специфікою не з легких та йому до вподоби.

Трюки Володимир вчив з інтернету. Нині подав заявку чемпіонат з флейрінгу, що проходитиме в Ялті. Деяким викрутасам спробував навчити і знімальну групу Першого місцевого.

А вчить Володимир не вперше. Вночі він обслуговує клієнтів, а вдень ділиться досвідом з майбутніми барменами в центрі зайнятості. Охочих опанувати саме цю професію чимало.

Та дівчатам дорога теж відкрита. Тетяна — технолог з виробництва нетканих текстильних матеріалів. За спеціальністю працювала не довго. Вирішила податися в бармени.

Нині в групі 16 слухачів. Наразі вони опановують лише ази флейрінгу. Профільний диплом в центрі професійно-технічної освіти можна отримати за 5 місяців навчання. В свою чергу Володимир Відьманов каже, чи стане майбутній бармен справжнім знавцем своєї справи залежить тільки від нього самого.