Ірина Кузіна (№8) мріє займатися модельною кар’єрою, і участь у цьому конкурсі для неї — ще один крок до здійснення мрії. Ірина вважає, що життя завжди приносить сюрпризи — як добрі, так і погані, але вона завжди йде по життю широко посміхаючись.

Дев’ятнадцятирічна Ірина навчається на другому курсі коледжу при Національному авіаційному університеті. Зріст: 178 см, вага: 50 кг. Параметри: 87-60-88. Улюблений колір: фіолетовий. З їжі любить пельмені та торти. Музику слухає різних напрямів залежно від настрою та обожнює фотографуватися. Ідеальний чоловік, на думку Ірини, повинен бути високим, мужнім, темноволосим, карооким та симпатичним.

— Як ти оцінювала свої шанси потрапити в фінал? — Я сподівалася, що потраплю до фіналу, і доклала для цього багато зусиль. Дуже зраділа, коли дізналася, що пройшла у фінальну частину, і це лише додало мені стимулу у підготовці до наступних етапів конкурсу. — Чи брала ти раніше участь у конкурсах краси? — Так, я брала участь у конкурсі “Міс Полісся”, де здобула одразу два титули — “Віце-Міс Полісся” та “Міс фотомодель”. — На що ти готова заради перемоги? — Я готова на все, щоб здобути перемогу, і впевнена у своїх силах. — Що цікавого можеш згадати про свої дитячі роки? — У дитинстві я була великою фантазеркою, мріяла стати стюардесою. А в іншому нічим не відрізнялася від інших дітей. — На конкурсі ти представляєш один із регіонів Рівне нщини. Чи відчуваєш ти свою відповідальність за це? — Так, я відчуваю свою відповідальність, адже це дійсно серйозний конкурс і потрібно показати себе з найкращої сторони. Я дуже люблю своє рідне місто Дубровицю. Мені цікаво все, що з ним пов’язано, і я вважаю, що це одне з найкращих міст Рівне нського регіону.

Щоб проголосувати за обрану учасницю, надішліть SMS на номер 10633 (спочатку набери 1961, МО та номер учасниці). Титул “МІС “ОГО” отримає красуня, яка набере найбільшу кількість SMS – голосів.

Голосування Всі учасниці