Лариса Єремеєва (№11) любить пригоди, швидкість та звуки гітари. Участь у конкурсі вважає хорошим досвідом і джерелом нових, позитивних вражень. Найважливіше в житті для неї — щастя рідних та друзів. По життю іде з девізом “Життя прекрасне, і потрібно насолодитися кожною його миттю”.

Дев’ятнадцятирічна Лариса навчається у Рівне нському державному гуманітарному університеті на психолога. Зріст: 181 см, вага: 65 кг, параметри: 94-63-97. Улюблений колір: бірюзовий. Улюблена страва: фруктовий салат. Ідеалом чоловіка вважає свого тата і цінує в протилежній статі впевненість, незалежність, розум та веселу вдачу. ВІДЕО

— Як ти оцінювала свої шанси потрапити в фінал? — Я особливо не думала про це, вважала: як буде, так буде. Для це мене було неочікувано, але те, що я пройшла до фінальної частини, мене приємно вразило і дало поштовх йти далі. — На що ти готова заради перемоги? — Я готова працювати над собою і пожертвувати своїм часом, частково навіть особистим життям. — Чи займаєшся ти спортом? — Так, я граю у волейбол. — Що цікавого ти можеш згадати про свої дитячі роки? — У дитинстві я була дуже допитлива, любила спостерігати за людьми, цікавилася глобальними проблемами, психологією. — Ким ти мріяла стати в дитинстві? — Я хотіла стати психологом, і зараз втілюю свою мрію у життя. — Чи відчуваєш відповідальність за те, що представляєш один з регіонів Рівне нщини на конкурсі? — Так, я відчуваю свою відповідальність, адже я представляю свій район, і емоційно це важко. Проте сподіваюся, що зможу гідно виступити у фіналі і все буде добре. Моє рідне місто Гоща має багато цікавих місць, але мені найбільше подобається парк родини Валевських, який став історичною цінністю нашого міста.

Щоб проголосувати за обрану учасницю, надішліть SMS на номер 10633 (спочатку наберіть 1961, МО та номер учасниці). Титул “Міс “ОГО” отримає красуня, яка набере найбільшу кількість SMS-голосів.

Голосування Всі учасниці