У Рівному відкрили пам'ятну дошку загиблому герою Анатолію Солтису. Встановили її на фасаді підприємства, на якому чоловік працював понад 30 років. На урочистому відкритті побували наші журналісти.

На фасаді підприємства "Рівнеелектроавтотранс" встановили пам'ятну дошку герою Анатолію Солтису. Тут чоловік пропрацював понад 30 років.

В'ячеслав народився разом з загиблим Анатолієм в одному селі, закінчили одну школу, разом працювали. Життєрадісний та оптимістичний чоловік, вірив у перемогу, а також у те, що все буде добре.

Людина з великої літери таким у пам'яті рідних та колег залишиться Анатолій.

Наш Анатолій, більше 32 років, відпрацював на цьому підприємстві. Він був самовідданий, він був працьовитий. Він справно виконував свої обов'язки. Завжди посміхався, любив пошуткувати. Його поважав його колектив, служба у якій він працював. Побільше б таких людей як він був на цьому підприємстві і нашій державі, - каже Валентин Ткачук , директор "Рівнеелектроавтотранс".

Життя героя обірвалося 14 жовтня 2023 року на Харківському напрямку, під час виконання бойового завдання. Без люблячого батька та чоловіка залишилися дружина та двоє синів.

 Читайте також: У Рівному відкрили меморіальну дошку Герою Тарасу Давидюку (ВІДЕО)