Загинув на рідній Донеччині. У Рівному прощались з військовим. Чоловік родом з Донецької області. Звідти у 2014-му році до Рівного переїхала його донька. Олексій став на захист Батьківщини у липні 22-го. На жаль, третього квітня загинув.

Транспорт призупинився, люди навколішках - Рівне прощається із загиблим захисником України. Олексій Феліндаш Родом із Донеччини. Після служби в армії працював на теплоелектростанції у рідному місті.

Війна у рідному місті Олексія розпочалася у 2014 році, коли російські військові вперше з'явилися на Донеччині. Тоді його донька переїхала до Рівного. Олексій мав проблеми з серцем та доглядав за мамою, тому не міг виїхати.

Олексія мобілізували у липні 2022 року. Про службу доньці нічого не розповідав, аби вберегти її. При першій можливості телефонував або надсилав повідомлення, що з ним усе гаразд.

На жаль, 3 квітня 2024 року 51-річний старший солдат Олексій Феліндаш загинув у боротьбі з ворогом на рідній Донеччині. Поховали його у Рівному на кладовищі "Нове".

Читайте також: Понад пів року чекали результати ДНК-експертизи: У Рівному прощалися з військовим Миколою Поліщуком (ВІДЕО)