Перебуваючи на іспитовому строку, раніше судимий за скоєння майнових злочинів житель села Кривухи продовжив свою звичну «діяльність».


Так, на початку грудня 2023 року, на той час іще 34-річний зловмисник завдав тілесних ушкоджень 47-річному жителю села Дроздинь колишнього Рокитнівського району, із яким разом перебував у гостях у знайомого дубенчанина. Після цього викрав його мобільний телефон та чотириста гривень.

А наприкінці листопада він, отримавши доступ до рахунку цього ж чоловіка через інтернет-банкінг, переказав собі на мобільний 600 грн. Крім того, правоохоронці задокументували іще одне кримінальне правопорушення: восьмого грудня він украв куртку з манекена в одному з дубенських магазинів.

За сукупністю зібраних доказів слідчі повідомили йому про підозру вчиненні злочинів, передбачених ч.4 ст. 185 КК та ч.4 ст. 186 КК України. На час досудового розслідування зловмисник перебував під вартою.

Наприкінці грудня слідчі скерували матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом до суду.

Загальна сума завданих потерпілим збитків становить понад 6345 гривень.

Наприкінці березня жителя села Кривухи засудили на сім років позбавлення волі. Крім того, до цього додано невідбуту частину покарання за попереднім вироком Дубенського районного суду у виді 2 місяців позбавлення волі.

Вирок іще не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.