На рівненському майдані Незалежності знову буде прощання.

Вадим Крикливий народився 9 вересня 1984 року у Рівному. Навчався у 24 рівненській школі. Після 9 класу вступив до Рівненського технічного фахового коледжу НУВГП, де здобув фах сантехніка. Працював на будівництві у Києві та Рівному.

“Вадим не був одружений, але має двох діток — сина й доньку, яким вже 19 і 18 років. Він постійно підтримував зв’язок із ними, часто спілкувався. А коли почалося повномасштабне вторгнення, Вадим не міг довго лишатися осторонь, хоч не мав жодного досвіду військової служби. Тому у квітні 2023 року підписав контракт з ЗСУ й пішов захищати країну,” - розповідає мама Героя Лариса.

Вадим дбав про маму, адже він — єдиний її син, батько давно помер...

“Він був хорошим сином, як дитина — завжди був поряд, допомагав мені. Добрий, стриманий, справжній...” - каже мама.

Намагаючись максимально захистити найріднішу від жахів війни, про те, що його оточувало говорив мало.

“Він служив на Донеччині весь цей час. Говорив, що важко, але він тримався. Він знав, заради чого він терпить усе це,” - продовжує Лариса.

Та на жаль, 10 лютого 2024 року життя 39-річного солдата Вадима Крикливого обірвалося внаслідок артилерійського обстрілу на Донеччині.

Прощання із Героєм відбудеться завтра, 6 березня, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі “Нове”... 

За інформацією пресслужби Рівненської міської ради.