На війні проти росії загинуло троє українських солдат з Рівненщини.

Михайло Король. Родом із села Андрусіїв, Рівненського району. На службі був гранатометником. Старший солдат загинув від кульового поранення під час снайперського обстрілу позицій однієї з військових частин поблизу міста Залізне Донецької області. І хоча його відразу відправили у госпіталь у тій же області, а згодом і у Дніпро, медикам не вдалося врятувати життя солдату. Чоловік помер 24 січня 2024 року.

Про дату прощання із Героєм громада повідомить додатково.Михайло Король. Родом із села Андрусіїв, Рівненського району. На службі був гранатометником. Старший солдат загинув від кульового поранення під час снайперського обстрілу позицій однієї з військових частин поблизу міста Залізне Донецької області. І хоча його відразу відправили у госпіталь у тій же області, а згодом і у Дніпро, медикам не вдалося врятувати життя солдату. Чоловік помер 24 січня 2024 року.

 

Про дату прощання із Героєм громада повідомить додатково.і тергромади у своїх фейсбук-сторінках.

Павло Суворов. Чоловік мешкав у селі Верхівськ Рівненського району. Загинув під час артилерійського обстрілу в Запорізькій області. Йому було всього лиш 25 років.

Коли відбудеться прощання із захисником громада повідомить додатково.

Сергій Ковалів. Воїн родом із Гощі, що на Рівненщині. 3 березня 2022 року чоловік вступив до лав ЗСУ.

Загинув солдат 19 січня 2024 року у Харківській області. Йому було лише 47 років.

Прощання із захисником відбудеться сьогодні, о 12:30 на площі Героїв Майдану в Гощі.