2 перемоги, 1 поразка. Так завершився "бабл" для баскетбольної команди "Рівне". У Львові зібрались декілька команд, аби провести серію матчів регулярного сезону Суперліги. Рівняни впевнено змогли здолати двох суперників з великим відривом по очках. А в останньому поєдинку не вистачило кількох поїнтів для перемоги. Більше, у сюжеті Владислава Стецюка.

Перша перемога в новому році. Мова про матч баскетбольних команд "Рівне" та "Політехніка-Галичина". Проходив він у рамках львівського "баблу" Суперліги. В перших двох чвертях гра була рівною. Та в 3-му періоді рівняни змогли наростити перевагу.

Рівнянам вдалося перемогти суперників з рахунком 86-56. Гравці БК "Галичина" кажуть, у третій чверті не щастило. Не могли довго заробити очки.

На наступний день суперниками рівнян була команда "Біпа" з Одеси. Вже за перші два періоди гравці з Рівного зуміли набрати 42 очки проти 13.

Одеситам не вдалося перемогти в жодній чверті. Рахунок матчу 83-41. Баскетболісти "Біпи" кажуть, на майданчику не вистачало лідерів їхньої команди. Зокрема капітана.

11 січня БК "Рівне" зіграло останню гру у рамках львівського бабла. Суперник - Прикарпаття-Говерла. Першу половину матчу рівняни програвали з різницею у 16 очок.

У завершальній частині рівняни почали відігруватися. За тридцять секунд до завершення гри різниця між командами становила 1 очко. Та фінальним кидком з-під кільця Степан Лесик приніс команді з Франківська перемогу. 68-65 на табло.

Після цієї гри рівняни опустилися на 4 сходинку турнірної таблиці. Вони мають таку ж статистику, як і "Говерла" та через те, що двічі програли їм у цьому сезоні, йдуть нижче за франківчан.

Читайте також: ДТП на Костопільщині: під колесами вантажівки тяжко травмувався пішохід