У Рівному відзначили дітей, які допомагають Збройним силам України. В міській раді це дійство присвятили до Міжнародного дня волонтера. Також за кошти благодійного фонду секретаря Рівнеради Віктора Шакирзяна передали позашляховик на потреби 104 бригади ТрО. Більше про юних волонтерів, дивіться далі у сюжеті.

Діти з великим серцем. У міській раді Рівного відзначили юних волонтерів, які допомагають Збройним силам України.

Одна з таких 8 Річна Ірина Васильєва донька загиблого на війні Олександра Васильєва. Дівчинка допомагає бригаді свого батька. Плете віночки, продає їх, а на виручені кошти купляє автівки, тепловізори та іншу амуніцію. Проводить збори постійно, як і зараз.

Третьокласник Богдан Киричук теж отримав відзнаку. Школяр бере участь у благодійних ярмарках та передає власні кошти на ЗСУ. Свою грамоту у день волонтера сприймає, як те, що він на правильному шляху.

А Артем Міщинський на нагороджені звернувся до своїх побратимів та посестер волонтерів.

А восьмирічна Олександра Данилюк збирає кошти для ЗСУ своїм вокалом. Виступає на різноманітних заходах в підтримку наших захисників.

Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян вражений тим, що роблять для армії рівненські діти. Зізнається у них багато чому варто повчитися дорослим, які під час війни сидять склавши руки. Додає, таких діток Рівнерада підтримуватиме у всіх починаннях.

Також за підтримки благодійного фонду Віктора Шакирзяна передали позашляховик для бійців 104 бригади ТрО. Військові розповідають попит на автівки є завжди. Даний автомобіль зручний для виконання багатьох бойових завдань.

Віктор Шакирзян вчергове наголосив - допомога для ЗСУ особисто для нього та міської влади міста залишається в пріоритеті. Запевнив продовжать допомагати військовим до нашої перемоги.

Віктор Шакирзян та нагороджені діти у День Волонтера запевнили, будуть продовжувати підтримувати наших захисників скільки буде потрібно. Бо саме завдяки ним ми можемо спокійно жити у нашому Рівному, яке з початку повномасштабного вторгнення встигли охрестити волонтерським хабом України.