Змінила пензлі для малювання на військовий однострій. Рівнянка Тетяна Дем'янович проходить реабілітацію у Рівненському госпіталі ветеранів війни і заодно прикрашає його своїми картинами. В одній з кімнат зобразила архітектурну історичну споруду, якою славиться Клевань. Більше про військовий та творчий шлях жінки розповість Павло Невесенко.

В перервах між лікувальними процедурами військова Тетяна Малює картину на стіні. Зображає Клеванський замок, бо це знакова споруда для селища. Використовує під час малювання не лише фарби, а й будівельні матеріали.

Над своїм творінням Тетяна працює місяць. Ідею взяла з старовинної фотографії. Зізнається довго не могла підібрати необхідні кольори для картини.

У будиночку, де проживає Тетяна, жінка створила невеличку майстерню. Тут малює ікони за допомогою піску. Нині працює над образами святого Миколая, бо скоро це велике свято.

Тетяна Дем'янович доброволицею вступила до лав ЗСУ. Зізнається - це був поклик душі та патріотизму, коли країна опинилася в біді.

Нині Тетяна несе службу у Рівненському навчальному центрі. Зброю їй заміняє кухонне приладдя. Жартома називає себе бойовим кухарем.

При цьому жінка зізнається, якщо буде потреба, не задумуючись поїде на фронт де проходять активні бойові дії.

Зараз Тетяна має декілька мрій - полікувати хвору спину, закінчити картину Клеванського замку, потому буде знову нести службу. А там, сподівається і перемога України у цій війні не за горами.