250, 500 тисяч, або ж мільйон гривень. У Рівному діє програма на створення або розвиток власного бізнесу. Зокрема, держава надає гранти для ветеранів та їх подружжя. Хто скористався можливістю на Рівненщині та як можна отримати кошти - дивіться далі.

Олексій Сніцаренко кадровий військовий. За місяць до повномасштабного вторгнення чоловік відкрив власне СТО.

За рік Олексій дізнався про державну підтримку ветеранів. Вирішив спробувати. Й отримав 250 тисяч грантових коштів на розвиток бізнесу.

За ці кошти Олексій придбав унікальне, коштовне обладнання. Яке дозволяє робити складні, детальні, технічні роботи. За словами Олексія Сніцаренка в них, воно єдине у Рівному.

У Рівненській службі зайнятості кажуть, що цією програмою вже успішно скористалися 2 учасники бойових дій та ще дві дружини учасника бойових дій. Але це не єдині послуги, які вони надають.

Відтак, у службі зайнятості ветерани можуть скористатися послугами безплатного навчання, підвищенням кваліфікації, або ж можливістю отримати грант. Та окрім цього на Рівненщині створили нове окреме управління у справах ветеранів, де допоможуть із будь-яким питанням.

Нове управління виконує функцію координатора. Ветеранів та членів їх сімей супроводжуватимуть на кожному етапі наявного питання.

Що ж стосується грантів то лише з травня цього року було профінансовано 1 мільйон 445 тисяч гривень. У службі зайнятості кажуть, програма лише набирає обертів.

Читайте також: Упродовж двох днів псевдобанкіри ошукали чотирьох жителів Рівненщини на понад 51 тисячу гривень