Поліська вовчиця, або просто "Ксюша". Саме так бойові побратими називають колишню очільницю Сарненського ЦНАПу, яка нині несе службу у 104 бригаді ТрО. На початку повномасштабного вторгнення вона змінила діловий костюм на військовий однострій, бо їй була небайдужа доля країни. Пішла у ЗСУ, разом з 19-річною донькою. Через неї і досі на службі. Більше про поліську вовчицю, розповість Павло Невесенко.

До повномасштабного вторгнення вона жила цивільним життям. Потому діловий костюм змінила на військовий однострій.

Зараз же військовослужбовиця з позивним "Ксюха" несе службу у 60 батальйоні "Поліські вовки".

Коли почалась повномасштабна війна, Оксана записувала бійців до батальйону "Поліські вовки". Потому її вмовляли, повернутися до колишньої роботи. Втім, жінка вже тоді обрала свій шлях.

Нині у званні молодшого сержанта Оксана разом з іншими бійцями 104 бригади ТрО проходить навчання "Сержантського лідерства". Разом з побратимами штурмує будівлю. За результатами штурму вона одна з небагатьох хто лишився в живих. Розповідає вирішила пройти даний курс, аби удосконалити свої навички.

Оксана встигла побувати на Сході країни, де виконувала поставлені завдання. Розуміє свою відповідальність у Збройних силах.

Зупинятися на пів шляху, військовослужбовиця Оксана не збирається. Нестиме службу у ЗСУ до нашої перемоги. Поки ж продовжує вдосконалювати свої навички на тренувальних полігонах.

Читайте також: Житель Зарічного постане перед судом за завдані тяжкі тілесні ушкодження синові