Усі котельні Рівнетеплоенерго повноцінно працюють. 19 жовтня в компанії повідомили, що теплоносій поданий до всіх житлових будинків, закладів охорони здоров'я та освіти. Попри це, деякі містяни все ж жаліються на холодні батареї в своїх оселях. В чому причина, дивіться далі у сюжеті.

Днями у Рівному стартував опалювальний сезон. Однак, теплі батареї вдома відчули далеко не усі містяни. То ж на сторінці Рівнетеплоенерго у фейсбук почали рясніти обурливі коментарі рівнян про холод в оселях. Своєю чергою, в підприємстві пояснили чому так трапилось.

В Рівнетеплоенерго кажуть, акти готовності до опалювального періоду подала лише половина будинків міста. До слова, через потепління, яке очікується в ці вихідні, планується знизити температуру теплоносія. Тобто, на дотик батареї будуть холодні. Втім, котельні триматимуться в робочому режимі для швидкої подачі тепла в разі потреби.

Зазначимо, що через погіршення погодних умов та поширення серед школярів захворюваності на грип та ГРВІ, деякі школи області вже пішли на канікули.

Окрім того, 20 шкіл області взагалі відмовилися від осінніх канікул, аби їх учні побули довше вдома взимку.

Школярі ж Рівного підуть на канікули 23 жовтня, а повернуться за навчальні парти уже 30. До слова, зі зниженням температури повітря, подачу тепла відновлять у повному обсязі, кажуть в Рівнетеплоенерго.

Читайте також: На Сарненщині поліцейські викрили прикарпатця на незаконному перевезенні деревини