Платники податків Дубенського району, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, за девять місяців 2023 року сплатили до місцевих бюджетів 89,8 млн гривень єдиного податку.

Про це повідомили на сайті Дубенської районної державної адміністрації.

Слід відзначити, що місцеві громади Дубенщини з початку поточного року отримали від спрощенців на 6,4 млн гривень більше проти аналогічного періоду минулого року.

Відтак, надходження податку до місцевих бюджетів від представників спрощеної системи оподаткування, розподілені таким чином:

Найбільша бюджетна частка належить фізичним особам – підприємцям, які сплатили понад 67,1 млн гривень єдиного податку.
Від юридичних осіб територіальні громади отримали понад 7,1 млн гривень цього платежу.
Від сільськогосподарських товаровиробників четвертої групи надійшло 15,6 млн гривень.
Суб’єкти господарювання продовжують сумлінно перераховувати податки, підтримуючи нашу державу у складний воєнний час. Сумліно сплачуючи єдиний податок до місцевих бюджетів, тим самим платники забезпечують життєдіяльність територіальних громад.

На діючий бізнес сьогодні лягає велика відповідальність – бути захисником економічної стабільності рідного краю та держави, забезпечувати їх фінансову спроможність. Кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агресором.