На Рівненщині попрощались з шістьма Захисниками — Михайлом Коблюком, Олександром Дудніком, Дмитром Ботаном, Володимиром Крижановським, Владиславом Кисілем та Ярославом Шалабодіним.

Коблюк Михайло, 1997 року народження, проживав у селі Кам’яна Вербської територіальної громади. На службі виконував обов’язки гранатометника. Загинув воїн 17 серпня поблизу села Роботине Запорізької області під час виконання бойового завдання.

Дуднік Олександр, 1975 року народження, проживав у селі Сестрятин Радивилівської територіальної громади. У Збройних Силах проходив службу на посаді майстра-акумуляторника ремонтного відділення артилерійського озброєння ремонтного взводу озброєння, ремонтної роти військової частини. Загинув воїн 27 вересня.

Дмитро Ботан, 1989 року народження. Народився в місті Рівне. Загинув 1 жовтня 2023 року. Життя зв’язківця розвідувальної роти обірвалося під час виконання бойового завдання внаслідок обстрілу противника поблизу населеного пункту Оріхів Запорізької області.

Володимир Крижановський народився у Рівному в 1988 році. Навчався в ЗОШ № 13, закінчив Рівненський професійний ліцей. Володимир проживав із мамою та рідною сестрою. Та, на жаль, втратив матір, а потім – і рідну сестру, якій не виповнилося ще й 20. Солдат загинув 22 вересня 2023 року в результаті артилерійського обстрілу в Запорізькій області.

Владислав Кисіль народився у місті Рівному. Закінчив Економіко-правовий ліцей, згодом здобув вищу економічну освіту у Національному університеті водного господарства та природокористування. 28-річний Владислав Кисіль, мужньо виконавши військовий обов’язок, 2 жовтня 2023 року загинув на Запорізькому напрямку, отримавши мінно-вибухове поранення, несумісне з життям.

Ярослав Шалабодін народився 3 вересня 1969 року в сім’ї військовослужбовців. Був миротворцем у Місії ООН в Сьєрра-Леоне, був у складі сил НАТО, учасник миротворчого персоналу Місії НАТО в Іраку. Обірвалося життя мужнього Воїна 1 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в населеному пункті Високе Херсонської області.

Читайте також: Зупинили за орієнтуванням: у Рівному у водійки та пасажира виявили пакетики з наркотиками