Фото ілюстративне
За минулу добу рятувальники Рівненщини ліквідували шість пожеж, повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Рівненській області.

Так, в суботу, 22 квітня, о 13:07 надійшло повідомлення про пожежу в с. Задовже Лохницької ТГ Вараського р-ну, вул. Центральна. У приватному господарстві вогонь знищив покриття господарчої будівлі розміром 10х8м. 

О 13:25 стало відомо про пожежу у с. Михалин Березнівської ТГ Рівненського р-ну, вул. Шевченка. У приватному господарстві вогонь знищив меблі та речі домашнього вжитку в кімнаті та пошкоджено 1,5 м.кв. покриття, перекриття житлового будинку розміром 12х8м. 

О 15:45 - у с. Мульчиці Вараської ТГ Вараського р-ну, вул. Загребень. В приватному господарстві горіла господарча будівля розміром 6х4м, 10 м3 дрова та 1 тонна сіна. 

О 17:02 у смт Оржів Клеванської ТГ Рівненського р-ну, вул. Є.Коновальця в приватному господарстві вогнем знищено електролічильник та пошкоджено зовнішню стіну житлового будинку розміром 8х7м.

О 17:49 неподалік с. Лісове Рокитнівської ТГ Сарненського р-ну. На землях запасу Рокитнівської селищної ради загоряння сухої трави та чагарників на площі 0,4га. 

О 20:57 надзвичайникам повідомили про пожежу в с. Хиночі Вараського р-ну Володимирецької ТГ, вул. Щаслива. В приватному господарстві вогнем знищено житловий будинок розміром 10х4,5м та 20 м3 дров.

Причини пожеж та розміри збитків встановлюються фахівцями.

Читайте також: Камера патрульних зафіксувала момент падіння вантажівки на кільці поблизу Карпилівки (ВІДЕО)