Наталія Соловйова любить проводити вільний час з друзями та захоплюється музикою. Конкурсантка закінчила модельне агентство “Панна” і після цього вирішила продовжувати модельну кар’єру, зокрема взяти участь у конкурсі “Міс Рівненщина-2008”. На її думку, кожна людина повинна займатися улюбленою справою, адже тільки так вона досягне високого результату.

Шістнадцятирічна Наталія навчається у ЗОШ №1 міста Рівного. Зріст: 176 см, вага: 51 кг, параметри: 83-60-88. Улюблений колір: бірюзовий. Улюблена страва: суші. Ідеалу чоловіка Наталія не має, адже вважає, що ідеалів не існує. Проте у протилежній статі цінує мужність, чесність, а головне — щоб чоловік поважав свою другу половинку.

— Як ти оцінювала свої шанси потрапити в фінал? — Кожна з учасниць була достойна того, щоб пройти до фіналу, і показала себе з найкращої сторони. Я вважаю, що я мала шанси потрапити в фінальну частину, і це не було для мене неочікуваною подією. Проте я зраділа, коли дізналася, що я у фіналі. Я закінчила навчання в модельному агентстві “Панна”, також брала участь у кастингах конкурсів краси у Києві та Рівному і брала участь у конкурсі “Княгиня України”. — На що ти готова заради перемоги? — Я не можу сказати, що зроблю щось особливе для цього, але докладу всіх зусиль, щоб здобути перемогу. Думаю, що у мене є всі шанси увійти до числа переможниць, і частково бачу себе переможницею. — Що цікавого ти можеш згадати про свої дитячі роки? — У мене було повноцінне дитинство, хороша сім’я та достойне виховання. Проте особливих подій, пригод у мене не було. — Ти одна з учасниць, що на конкурсі представляють місто Рівне . Чи відчуваєш ти свою відповідальність за це? — Так, я вважаю, що це велика відповідальність. По-перше, тому, що це обласний конкурс. І, як на мене, головне — представляти не місто, а себе. А по-друге, потрібно дійсно здобути прихильність журі й довести, що ти краща за суперниць. Я дуже люблю Рівне і думаю, що воно дуже відрізняється від інших міст і має багато цікавих місць, де можна добре провести час і відпочити з друзями.

Більше фото Наталії Соловйової