Одні зброєю, інші піснею. У Рівному музиканти боряться з окупантами українськими піснями. Через тривалу пропаганду російського музичного продукту, українські виконавці були на другому плані. Проте від початку повномасштабного вторгнення, українська музика витіснила окупантів з чартів України. У Рівному відбувся соціальний культурно-патріотичний захід «Свідомий громадянин», де наголошували на важливості української пісні у наш час. Більше дивіться далі у сюжеті.

Давид Стеблюк - один з музикантів Рівного, котрий просуває українську музику у суспільство. Каже, українська музика - це метод виховання нації. Популяризація українського продукту в українському суспільстві має важливу роль для нас як єдиної країни.

Задля активізації розвитку молоді проходить цикл заходів "Свідомий громадянин". На кожному із заходів тема дискусій різна, але все спрямоване для об'єднання українського суспільства.

Раніше Україна залежала від російського культурного продукту, розповідає Давид Стеблюк. По телебаченню транслювались передачі окупантів, їхні співаки приїжджали в Україну виступати з концертами, пропагуючи ідею єдиного народу. Про проблему тотальної пропаганди росією України розповідають політики, блогери та співаки.

Доповнює, російська музика є надзвичайно шкідливою для розвитку українського суспільства та несе небезпеку для самих українців. Прослуховуючи музику окупанта - ми фінансуємо міністерство війни, наголошує Давид.

Вже незабаром Давид Стеблюк разом із "Культурним десантом" поїдуть на схід України, а саме до Вовчанська, що на Харківщині аби нести українську пісню на деокуповані території.

Читайте також: Нові сусіди: чому мешканці одного з будинків у Рівному нарікають на муніципальну варту (ВІДЕО)