«Культурний Десант» зібрав митців заради Перемоги, а тепер об'єднує і міста!

Україна — єдина! «Культурний Десант» запускає безпрецедентну масштабну акцію задля підтвердження та доведення нашої єдності. Проєкт «Разом!» поєднує міста та їхніх жителів!

«Ми мріємо, аби люди з центру та заходу країни були ближчими до людей з деокупованих територій: підтримували найнеобхіднішим та ділились теплом з тими, хто зазнав стільки горя в окупації» — каже очільник «Культурного Десанту» Коля Сєрга.

У рамках проєкту міста з центру та заходу України отримають статус міст-друзів деокупованих міст: Куп'янська, Балаклії, Куп‘янська, Вовчанська, Ізюму.

У рамках презентації проєкту міста відвідає команда «Культурного Десанту»: Коля Сєрга, Саша Чемеров, Міша Крупін, Мойсей Бондаренко та арт-дует «Вони разом».

«Культурний Десант» в рамках проєкту "Разом" за сприянням міської влади, буде збирати для жителів деокупованих територій речі першої необхідності:

  •  Велосипеди. Це єдиний доступний вид транспорту для людей на деокупованих територіях.
  •  Мобільні телефони. У багатьох людей немає зв'язку.
  •  Теплі речі: ковдри, грілки, спальники, хімічні грілки, туристичні горілки і примуси. Все, що допоможе пережити зиму.
  •  Музичні інструменти. Бо музика допомагає внутрішньому світу вийти назовні, щоби змінити зовнішній.
  •  Українські книги та журнали.

Також до кожного подарунку бажано прикріпити листа зі словами підтримки і зворотніми контактами. Для встановлення контакту і листування.

В рамках проєкту "Разом!" команда "Культурного Десанту" планує завітати до Вінниці, Хмельницького. Рівного, Житомира та Львову. Стартував 19 жовтня саме з міста Вінниця.

Вже 21 жовтня "Культурний десант" виступить у Рівному. Концерт відбудеться о 15:00 на площі біля ТРЦ "Злата Плаза".

Про Культурний Десант:

«Культурний Десант» — об’єднання відомих митців, які роблять свій вклад в спільну Перемогу України.

Зброя «Культурного Десанту» — мистецтво і любов до власної культури. «Культурний Десант» піднімає бойовий дух, підтримує, об’єднує культурою.

На рахунку «Культурного Десанту» — близько 400 концертів на лінії фронту, військових госпіталях, в частинах рятувальників, в деокупованих містах. «Культурний Десант» є ініціатором мистецьких та освітніх проєктів, які змінюють нашу країну вже сьогодні.