Земельний конфлікт на Гощанщині. Вже кілька років місцевий житель намагається довести, що межі його ділянки проходять трохи далі, аніж вважають сусіди. Поруч розташоване підприємство, представники якого також стоять на своєму. Більше про ситуацію - знають наші журналісти.

Боротьба за землю. На Гощанщині вже п'ять років тягнеться конфлікт за клаптик землі. Микола Чернищук має гаражі, які межують із підприємством. Каже, провів експертизу, яка доводить, межа закінчується трохи далі. Чоловік демонструє відрізок на який він претендує.

Чоловік вважає, що частина земельної ділянки, яка є дорогою загального користуваня, належить йому. Запевняє, що має всі документи, які це підтверджують.

Чоловік неодноразово звертався до суду та правоохоронців. Проте, все марно. Представники, підприємства розташованого поруч вийшли на вулицю, аби не дати пану Миколі вставновити паркан. Адже це на їх думку незаконно.

Встановити паркан чоловікові завадили вже вдруге. На місце події викликали і правоохоронців. Вони, до слова, порадили пану Миколі звернутися в господарський суд.

Читайте також: У Рівному водії та пасажири страждають через ремонт дороги