У Рівному розпочався ремонт дороги на перехресті вулиць Соборна-Міцкевича-Чорновола. Там наразі демонтують бордюри. Також відбувається ремонт асфальтного покриття. Через це на даній ділянці уповільнений рух транспорту. Тому водії маршруток не встигають перевозити пасажирів згідно графіку, а в центрі міста створюються затори. Коли завершать роботи знає Яна Євтушок.

 Ремонтні роботи почалися - втім, водії від цього не в захваті. Наразі, у Рівному працівники міськШЕУ змінюють дорожнє покриття біля перехрестя вул. Соборна-Міцкевича-В.Чорновола. Через що водії маршруток не встигають довозити пасажирів згідно графіку.

На ремонт дороги в центрі міста нарікають і пасажири. Кажуть, багато часу витрачають на доїзд. Звинувачують у всьому мера міста. Мовляв, той вирішуючи одну проблему, створює іншу.

Єдиний вихід, який вбачають водії, задля покращення ситуації - це ремонт даної ділянки дороги в нічний час.

Роботи тривають майже тиждень. Тут вже здійснили фрезерування основної ділянки. Наразі бригади демонтують бордюри та вирівнюють люки під висоту асфальтування.

До слова, ремонт здійснюється від перехрестя вулиць Соборна-Міцкевича-В.Чорновола до вулиці Пушкіна. Його вартість складає близько трьох мільйонів гривень. Зазначимо, що роботи триватимуть до двох тижнів. Однак, комунальники кажуть, все залежить від погодніх умов. Тож вкотре попереджають водіїв про ускладнений рух в центрі міста. 

Читайте також: На Рівненщині продовжують будувати потужну трасу державного значення