Модні інфлюенсери в Інстаграмі показують нам, як вписати дизайнерське взуття в звичайні реалії. Надихнувшись їх фото, ми підібрали 5 найвдаліших моделей в цьому сезоні. А придбати якісне взуття з економією можна в мережі Miraton, де представлені величезні знижки на обрані моделі.

 Туфлі

Туфлі на підборах нарешті повернулися в моду. Але не варто забувати про комфорт, тому віддайте перевагу стійким підборам середньої висоти або мініатюрним kitten heels. Пам'ятайте: широкі каблуки більш комфортні і зручні для ходьби. Поєднуйте їх з джинсами, сукнею або діловим костюмом, щоб миттєво створити привабливий лук. Розмиті пастельні тони змінилися більш сміливими кольорами або новими нейтральними.

Сабо

Автентичні сабо, що надійно фіксують стопу, є надзвичайно актуальними. Вам слід носити сабо, коли ви хочете виглядати модно і заявити про себе. Вони представлені в безлічі варіацій: з ременем на щиколотці, об'ємними перемичками, прикрасами з ланцюгів, Т-подібною перемичкою, кільцем навколо великого пальця – вибір нескінченний!

Цього року шукайте деталі, щоб додати інтересу до взуття, яке в іншому досить просте. Якщо шльопанці не здаються такими надійними, як ви хочете, оберіть босоніжки з фіксацією на щиколотці. Вони виглядають нарядно, і ходити в них буде набагато комфортніше.

Мюлі

Популярні в цьому сезоні і мюлі жіночі – різновид босоніжок з відкритим задником. Вони виглядають витончено і мило, їх так легко надіти і зняти, що робить це взуття ідеальним для пляжної поїздки або просто для виконання повсякденних справ. Чим вище на нозі лямки, тим надійніше вони будуть фіксувати, і тим впевненішою буде ваша хода.

Найстильніше взуття 2021 року – безумовно, з квадратним мисом. Проте загострені носки знову будуть модними восени-взимку 2021/22 року.

Коли вибираєте мюлі, зверніть увагу на оригінальні фактури. Такі деталі дійсно додають родзинку, навіть якщо ви віддаєте перевагу більш нейтральним моделям. Покажіть свою жіночність за допомогою привабливої прошивки. Ви побачите цю тенденцію всюди, в самих різних варіаціях не тільки у взутті, так що приготуйтеся до покупки стьобаних гаманців, сумок і аксесуарів. Гра з різними матеріалами може дійсно поліпшити будь-яке взуття!

Кросівки з принтом і візерунком

Практично все, що ви носите, можна поєднувати з кросівками, від суконь до укорочених джинсів із завищеною талією і широкими штанинами. Якщо вам подобається носити нейтральний одяг, спробуйте додати взуття з малюнком, яке додасть вашому образу трохи фантазії. Кросівки з милими візерунками і принтами, такими як зміїна шкіра, леопард, камуфляж, клітина – відмінний спосіб оновити повсякденний одяг!

Еспадрильї

Це типове літнє взуття. Зазвичай вони мають плоску підошву, але в цьому сезоні можуть бути наділені невеликою платформою. Еспадрильї бувають найрізноманітніших кольорів і візерунків. Шукайте ті, в яких поєднуються деякі з сучасних тенденцій, наприклад, зміїна шкіра або двоколірні.