Не можуть доїхати в Рівне. До нашої редакції звернулися мешканці Острога. Кажуть, автобуси до обласного центру суттєво затримуються через ремонт дороги. Декому доводилося стояти в заторах годинами. Скільки триватиме ремонт та чому це створює незручності - дізнавалася Анастасія Ковальчук.

Доїхати з Острога до Рівного. Нині це непросто, адже на трасі триває ремонт. На гарячу лінію телеканалу "Рівне 1" звернулися пасажири, яким доводиться стояти в заторах дорогою до обласного центру. Діана вчиться в острозькій академії, тож їй часто доводиться їздити з Рівного. Востаннє дівчина чекала маршрутку понад 30 хвилин, хоча зазвичай вона прибуває значно швидше.

А ще, розповідає дівчина, зараз до острозьких маршруток величезні черги.

На затори нарікають і водії. Адже вони постраждають фінансово. Рейсів менше, а витрат на пальне більше. Ось що кажуть про ситуацію на дорогах.

Проте, каже водій, краще потерпіти, ніж потім і далі їздити по ямах і вибоїнах.

Затори виникають через те, що нині триває оновлення дороги в напрямку Острога від Рівного. В Службі автодоріг області розповідають, ремонтують ділянку протяжністю вісім кілометрів. Нове покриття роблять від основи до самого асфальту.

До слова, нині триває зовнішнє незалежне оцінювання. Тож служба автодоріг узгодила графіки реверсного руху із владою Острога, щоб шкільні автобуси могли вчасно доставляти учасників тестування в Рівне.

Читайте також: Жителі Острога не можуть вчасно доїхати до Рівного через ремонт дороги