Обвинувачений у вбивстві рівненського лікаря-терапевта Андрія Лимича просить відпустити його під домашній арешт. Нагадаємо, у 2016 році у Рівному вбили лікаря східної медицини. Він лікував людей від алкоголізму. Чоловіка позбавив життя його ж пацієнт. Останнього затримали. Усі ці роки він перебуває у СІЗО. Справу вже шостий рік розглядають у міському суді Рівного. Обвинувачений просить аби його випустили під домашній арешт. Чи задовольнив суд дане клопотання і коли підозрюваний у злочині почує вирок - знає Дмитро Тригубець.

В липні 2016 року було вбито лікаря-терапевта Андрія Лимича. Ввечері його закривавлене тіло знайшли у власному ж офісі, який він облаштував у багатоквартирному будинку на вулиці Соборній. Там він на вихідних лікував людей з алкогольною залежністю. На тілі чоловіка були сліди насильницької смерті, ймовірно через те що пручався. Його тіло виявив клієнт, який прийшов з дружиною до нього на процедури.

Чоловік також був засновником Всеукраїнського фонду Лимичів, який заснував після того як відшукав близько 4 тисячі своїх родичів. Поліції вдалось знайти вбивцю вже за три дні. Ним виявився громадянин Росії Микола Люшин, який на той час вже мав посвідку на постійне проживання в Україні. Обвинувачений зловживав спиртним та був клієнтом убитого. Скоїв злочин з корисливих мотивів, аби заволодіти грошима убитого лікаря. Судові засідання в даній справі тягнуться дотепер, але вже 9 квітня підозрюваний зможе почути вирок. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Прокурор просив продовжити тримання під вартою, проте сам Люшин та його адвокат просили про цілодобовий домашній арешт, адже має матір, яка проживає у Рівному.

Суд дане клопотання відхилив, тож обвинувачений далі буде під вартою. Свій вирок він зможе почути вже 9 квітня на наступному судовому засіданні. Проте якщо йому не дадуть довічне, Люшин зможе зовсім скоро зможе вийти на волю за законом Савченко, адже знаходився під вартою майже 5 років.

Читайте також: Катастрофа АН-26: ректор Харківського університету хоче поновитися на посаді у Рівному