Студенти Рівненського державного університету вирішили у незвичний спосіб привітати зі святом весни дівчат. Хлопці приготували величезну канапку. Як кажуть у народі, шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. А як щодо жінок, з'ясовував Павло Невесенко.

Більше чотирьохсотень бутербродів приготували студенти РДГУ для дівчат. У такий незвичний спосіб вирішили привітати дівчат зі святом весни. На приготування святкового столу пішло більше 4-годин.

Робити такі смачні подарунки один одному для студентів 6 гуртожитку рдгу стало вже гарною традицією. Директорка студмістечка Віра Бабак з радістю підтримала кулінарний ентузіазм студентів.

До великого бутерброду з різними інгридієнтами, довжина якого склала сім метрів, вишикувалась черга з дівчат. Останні залишились задоволені привітанням хлопців. За фігуру не турбуються.

У гуртожитку РДГУ проживає 320 дівчат, відтак організатори запевняють бутербродів вистачить на всіх. А дівчата тепер готують подарунок-відповідь для хлопців. Кажуть це буде великий торт.

Читайте також: Ремонт музичної школи у центрі Рівного зупинили: коли чекати на відновлення робіт?