Хотіли як краще, вийшло як завжди. У Білій Криниці снігоочисна машина пошкодила 4 паркани. Зупинилася лише у дренажному кюветі, ще й встигла нашкодити мешканцям сусідніх будинків. Більше про ситуацію знає Ольга Мосійчук.

Потрощені паркани та пошкоджений шумозахисний екран автодорги. Петро Шолудько на власному господарстві показує наслідки візиту снігоочисної машини.

Чому ж водій вирішив розчистити сніг на вулиці, де його ніколи в такий спосіб не розчищали, жителі Білої Криниці не розуміють. Винною називають місцеву сільську голову. Втім вона свою вину заперечує.

В організації, яка обслуговує цю ділянку дороги, коментувати ситуацію, яка виникла, відмовилися. Повідомили лиш те, що водій зробив це не навмисно. Натомість правоохоронці, котрі прибули на місце події, склали на водія адміністративний протокол.

До слова наступного дня ця ж сама машина приїхала сюди знову. Вочевидь аби полагодити шумозахисний екран автодороги, який пошкодила напередодні. Коли ж розпочнуть лагодити паркани місцевим жителям - невідомо.

Подібний інцидент, але при розширенні траси, трапився тут декілька років тому. Втім зім'ятий паркан тоді відновили швидко.

Читайте також: Рівненська школярка зняла соціальний ролик та перемогла у національній олімпіаді