В Україні завершилась національна олімпіада "Благаю, світись!", у межах якої школярі знімали соціальні ролики про важливість використовування світловідбивачів у темний період доби. З усіх школярів було визначено лише 3 переможці, серед яких й учениця рівненської гуманітарної гімназії Вікторія Теперик.

Переможниця олімпіади отримала від організатора олімпіади у подарунок iPhone 11, а гімназія - комплект зі 100 світловідбивачів для учнів, пише Рівненські новини.

До слова, в олімпіаді взяли участь понад 100 шкіл України. Школярі знімали соціальні ролики про світловідбивачі - зокрема учні креативно розповідали та показували, як їх носити та чому це важливо.

 

У своєму відео Віка Теперик розказала, що світловідбивачі, це не лише жилети, а й наліпки, браслети, а носити їх можна на одязі, або навіть причепити до самоката.

"Тема безпеки дітей на дорозі - пріоритетна для нашої гімназії. Діти вже з першого класу мають знати правила дорожнього руху. Ми пишаємось, що наші учні беруть участь у таких проєктах", - коментує перемогу учениці директорка рівненської гуманітарної гімназії Зоя Володимирівна Макарчук.

Додамо, "Благаю, світись!" - ініціатива, що реалізується в межах щорічного проєкту "Благаю, живи! Безпека на дорозі". 

Читайте також: Понад пів сотні сніговиків днями наліпили жителі Млинівщини