"Зупинимо тарифний геноцид". У Рівному підтримали Всеукраїнську акцію протесту. Люди вийшли на майдан Незалежності з плакатами проти підвищення комунальних тарифів. Основна вимога – скасувати рішення центральних органів влади про підвищення цін. Подробиці "тарифного майдану" - далі у сюжеті.

"Ні грабунку українців неосяжними тарифами". Під такими гаслами у Рівному понад сотня людей зібралися на мітинг проти тарифів на "комуналку". Люди вийшли на головний майдан міста, аби висловити свої вимоги - скасувати рішення центральних органів влади про підвищення цін на комунальні послуги.

Найбільше обурює людей, що підвищили ціну саме на транспортування газу і світло. Рівнянин Микола Сидорук вже давно за газ не платить бо відмовився від нього. Проте каже, що змушений платити за доставку нуля 50 гривень. Чоловік прийшов на мітинг, аби влада почула громадян та обрала оптимальне рішення.

Люди хочуть, аби на період локдауну влада ввела тариф, який забезпечить лише собівартість, адже подвійна-потрійна накрутка збиває зніг та не дає можливості нормально жити.

Перед пікетувальниками виступали представники громадських організацій. Вони запевняють, що поки це лише попереджувальна акція, однак якщо їм не вдасться привернути увагу - будуть діяти рішуче.

Учасники акції не злякалися морозу. Після годинного пікету на Майдані незалежності, люди вирішили продовжити протест вже біля стін Рівненської облдержадміністрації.

Читайте також: У Рівному сотні людей протестували проти підвищення тарифів на газ та електроенергію