Мерзнуть на вулиці і очікують на свою чергу. Так біля управління соцзахисту під зонтиками з рекламою пива стоять десятки людей. Хтось хоче подати документи на субсидію,а хтось отримати консультацію. Люди обурюються і нарікають на карантин. У черзі під парасолею стояв і наш Дмитро Тригубець.

Не мітинг, і навіть не акція протесту. Це звичайна черга до управління праці та соціального захисту населення. Тут чекають своєї черги бажаючі отримати пакунок малюка, допомогу для військовослужбовців, або ж подати документи на субсидію. Через карантинні обмеження, в середину пускають по-одному, а ознайомитись з актуальною інформацією, або можливими змінами у порядку видачі допомоги можна лише на вулиці.

Ірина прийшла до управління соціального захисту з метою отримати пакунок малюка. Жінка стурбована тим, що не може скинути потрібні документи на електронну пошту та змушена чекати в черзі.

У Зінаїди Іванівни чоловік-військовослужбовець. Він травмований, тому пенсіонерка прийшла за допомогою до соц.захисту. Каже, що в черзі довелося стояти довго.

Начальниця відділу з призначення житлових субсидій каже, що такі черги пов'язані зокрема з територіальною реформою. Адже тепер тут змушені приймати людей з Квасилова, адже там немає аналогічного відомства.

Тут під зонтами, розмістили столи та стенди, де розміщені приклади заповнення документації, необхідних для оформлення допомоги від держави. А також скринька для прийому заяв та документів. Люди кажуть, що через подібні умови та тривале очікування обурені. Але відносяться з розумінням, адже в основному це через карантинні обмеження.

Читайте також: Як минули свята у екстрених служб Рівненщини?