Одним свята, іншим подвійне навантаження. Допоки рівняни та мешканці області відпочивали, патрульні, медики та надзвичайники працювали у посиленому режимі. Якими для них були новорічна ніч та перші три доби нового 2021 року - знають наші журналісти.

Коли країна відпочивала - патрульні Рівненщини посиленно працювали в новорічну ніч.

Лише у Рівному за три святкові дні патрульні поліцейські виявили 23 водіїв з ознаками алкогольного або наркотичного сп'яніння. На них склали відповідні адмін матеріали. Тим часом у перші дні року надзвичайники врятували життя чоловіку, котрий ледь не вчадів в закинутому будинку на вулиці Дорошенка у Рівному.

А ще рятувальники ліквідовували пожежі на залізниці. 1 січня в Здолбунові сталося загоряння в неексплуатуючому вагоні електропотяга. Наступного ж дня - у пасажирському потязі зі сполученням Миколаїв- Івано-Франківськ -Рахів.

Новорічна ніч не стала особливою для медиків швидкої. На номер 103 надійшло майже 400 викликів. Тут говорять, не усі дзвінки потребували виїздів бригад на місце, часто допомагали консультативно. Звісно, надавали допомогу і людям у невідкладних станах.

А от 1 січня медикам вже було непереливки. Цього дня не усі численні виклики та скарги пацієнтів відповідали дійсності.

Однак, медики говорять, краще 10 разів опинитися обманутими псевдопацієнтами, аніж не відреагувати, коли допомога справді буде потрібною.

Читайте також: Жителі Рівненщини за рік майже 3 тисячі разів зверталися у прокуратуру