Міста Вараш, Дубно, Острог, Костопільський і Здолбунівський райони потрапили в "червону" карантинну зону. Усі інші у помаранчеву. Жовтих та зелених зон в області немає. Яка ситуація наразі в Острозі та чи запровадили там жорсткі карантинні обмеження, розповість Яна Євтушок.

Через тиждень в учнів канікули. Поки, діти навчатимуться дистанційно. Проте, директорка школи каже, не у всіх є можливість вивчати матеріал вдома.

А от громадський транспорт продовжує курсувати. Водії кажуть, попри червону зону, працювати не бояться. Адже дотримуються правил карантину.

Думки острожан різняться. Є пасажири, яким без громадського транспорту не обійтися. Та ті, які проти нього у червоній зоні.

В Острозі працюють дитсадки, ринки, торгівельні заклади, спортивні зали та заклади побутового обслуговування. Усе за умови дотримання жорстких карантинних вимог, наголошують у міській раді.

Натомість, у центральній районній лікарні ситуація поки не критична. Ліжкомісця заповнені не всі.

До слова, за минулу добу в Острозькому районі зафіксовано три нових хворих на ковід. Загалом на Рівне нщині - 152 нових випадки. Частина області перебуватиме у червоній зоні 14 днів. Опісля цього державна комісія ТЕБ та НС аналізуватиме ситуацію.

Читайте також: Відсьогодні три міста і два райони Рівне нщини у "червоній" зоні