Джерело: @kripak.magazine, Vadym Blonsky
Останнім часом усе більше художників, графічних дизайнерів втілюють новий креативний погляд звичним речам. І рівнянин Вадим Блонський не виняток. Однак робить це по-українськи.

З-під пера молодого та креативного графічного дизайнера з Рівного виходять цікаві роботи, де Леонардо Ді Капріо, Джонні Депп, Деніел Редкліфф, Роберт Паттінсон та інші приміряли образи, які близькі для кожного українця.

20-річний Вадим зображує знаменитих голлівудських зірок в українському вбранні, додавши до їхнього образу - вуса. Зокрема, у власному журналі "Кріпак" в соціальній мережі Instagram вигадує різноманітні історії новоствореним героям. Каже, що хоче підняти настрій, а також надихнути людей на створення чогось креативного.

"Типу того, що Раян Гослінг фанат Марусі Чурай, або що "Сутінки" з'явилися завдяки "Лісовій пісні" Лесі Українки, а головна героїня Белла була списана з Мавки".

Такі перевтілення вже знайшли відгук серед користувачів соціальних мереж, а роботи молодого рівнянина схвально коментують та поширюють.

Нашим журналістам хлопець повідомив, що першу свою роботу зробив ще під час карантину.

"Тоді всім було нудно, з дому ніхто не виходив, а чотири стіни і вміння комусь приліпити вуса у Photoshop'і зробили свою справу. Почалося усе з невдалого Уілла Сміта, далі був Ілон Маск, Джонні Деппович та інші", - розповідає Вадим.

Проте найбільш впізнаваним став Леонардо Ді Капріо, який "з вусами виглядав як справжній український поет доби романтизму і вмить розлетівся у твіттері, а згодом його почали поширювати і в фейсбуці".

Окрім цього, Вадим Блонський додає, що ще має багато ідей, а також планує й надалі доповнювати власний журнал цікавими трансформаціями та новими героями.

Читайте також: Підлітки з Рівного відзняли фільм про молодіжне життя