Кожна місцевість має свою енергетику, культуру, свої правила і традиції. Яка країна ідеально підходить для кожного знака Зодіаку?

Релокація - так в астрології називається ідеальне місце проживання, адже кожному знаку Зодіаку відповідає свій характер, свій тип сприйняття, свої потреби та оточення. Яка країна найбільше підходить саме вам?
 
Овен.
 
Овни - лідери по натурі, вони цілеспрямовані, працелюбні і дуже прагматичні. Для них ідеальним місцем проживання стане Австрія або Німеччина. Будь-яке місто в цих двох країнах допоможе їм розкрити весь свій потенціал і отримати від цього максимум вигоди.
 
Телець.
 
Тельці люблять все гарне, їх неймовірно тягне до природи, від якої вони черпають свою силу і натхнення. Для них ідеальним місцем для життя стане Чорногорія, Болгарія або Балкани. Серед спокою і гармонії, серед смачної їжі і добродушних людей, Тельці будуть дійсно щасливі.
 
Близнюки.
 
Творчі Близнюки повинні жити в серці передових технологій, для них вкрай важливо поєднувати культурні традиції і сучасне життя. Тому їм краще всього зупинитися на Японії, Великобританії або США.
 
Рак.
 
Відкрите серце Рака і бажання допомагати людям, знайдуть своє призначення, наприклад, в Індії, Тибеті, Філіппінах або Китаї. Патріархальні погляди Рака, їх моральні принципи і життєві цінності відмінно впишуться в культуру цих країн.
 
 
Лев.
 
Лев - повинен відчувати себе всюди королем. Щоб не обмежувати свої інтереси, вони обов'язково виберуть для проживання якусь столицю в самому серці Європи. Це може бути Швеція, Данія, Бельгія або Монако. Їм життєво важливо завжди перебувати в самому центрі подій, усамітнення і гармонія - це зовсім не про них.
 
Діва.
 
Для Діви вкрай важливі її принципи, вони дуже правильні, педантичні і манірні, тому такі вимоги висувають і до країни, в якій хотіли б жити. Їм ідеально підійдуть Англія, Чехія, Японія чи Швейцарія. Така обстановка вплине на них дуже позитивно, саме в цих країнах розкриється життєвий потенціал цього знака.
 
Терези.
 
Терези прагнуть туди, де красиво, адже вони відомі поціновувачі мистецтва. Багатовікова історія і архітектура, живопис - ось те місце, звідки Терези можуть черпати життєві сили і енергію. Для них ідеально підійдуть Голландія, Чехія, Італія чи Англія, але слід уникати метушливих і галасливих столиць, а віддати перевагу тихим містечкам.
 
Скорпіон.
 
Пристрасний Скорпіон з вибуховим характером знайде своє місце в Бразилії, Колумбії чи Венесуелі. Ці міста стануть відмінним притулком для Скорпіонів з їх невгамовним характером і палаючим серцем.
 
 
Стрілець.
 
Греція, Мальта або Куба - ось трійка ідеальних місць для Стрільця. Цьому знаку важливо відчуття свободи і незалежності, тому берег моря - це те місце, де їх душа знайде гармонію, саме там вони будуть відчувати себе в своїй тарілці.
 
Козеріг.
 
Цей знак Зодіаку шанує духовні традиції своїх предків, але не може жити без принад сучасного світу. Щоб це поєднувати їм слід вибрати Єгипет, Норвегію або Швецію, найбільш комфортно вони будуть відчувати себе в столиці будь-якої з цих країн.
 
Водолій.
 
Вони справжні любителі пригод, постійно прагнуть до нових знань, люблять свободу і оригінальність. Для них ідеально підійдуть Японія, Канада, Швеція, Аргентина, Чилі.
 
Риби.
 
Рибам для гармонії і щастя необхідна тиша і спокій, ідеально, якщо поруч буде вода. Вибирайте спокійні тихі міста Фінляндії, Голландії, а ще краще Австрії або Таїланду - ці місця допоможуть вам знайти силу і реалізувати всі ваші творчі ідеї.