Відповідно до соцопитувань чоловіки зраджують частіше ніж жінки. Але дізнайтеся, які знаки Зодіаку найбільш схильні до подружньої зради.

 Звичайно, знак Зодіаку не є приводом звинуватити свою другу половинку в невірності, всі люди різні, як і сформовані життєві обставини. І все ж астрологи впевнені, що гороскоп також може визначати наскільки людина схильна до зради.

4-е місце: Риби.
 
Сказати, що Риби схильні до зрад не можна. Вони можуть бути невірні в тому випадку, якщо в стосунках перебувають недавно або статус відносин не визначений. Також вони точно дадуть відповідь «взаємністю», якщо викриють в зраді свою другу половинку. Крім того, причиною зради може стати сильна образа на другу половинку. При цьому емоційної прихильності до коханця вони практично ніколи не відчувають.
 
3-е місце: Терези.
 
Терези легковажні і схильні до інтрижок на стороні. Це пов'язано з їх емоційністю, а також з тим, що вони потребують постійної уваги, захоплення і компліментів. І якщо не чують їх від своєї другої половинки, будуть шукати на стороні. Не варто пропонувати Терезам зробити паузу у відносинах, пожити окремо або з'їздити на курорт на самоті. У такій ситуації вони точно не стануть втрачати часу дарма.
 
2-е місце: Скорпіон.
 
Неймовірно привабливі та харизматичні. Вони досить самодостатні і їх зради часто не мають пояснення з точки зору оточуючих. Вся справа в тому, що Скорпіону в стосунках потрібен надрив, драма, вони обожнюють ставити психологічні експерименти над оточуючими. Вони грають в любов, перевіряють таким чином її на міцність, що з боку здається абсурдним.
 
 
1-е місце: Близнюки.
 
Безперечні лідери по подружніх зрад серед жінок. Вони обожнюють флірт, нові знайомства та пригоди. Вони настільки непередбачувані, що можуть зрадити, здавалося б, без видимих ??причин і на будь-якому етапі відносин. При цьому вони цілком можуть повертатися до колишніх, зустрічатися відразу з декількома чоловіками і заливатися гіркими сльозами, якщо їх, врешті-решт, кинули. Починають мстити, а потім знову повертаються до вас, як ні в чому не бувало.