Після спілкування з деякими людьми ви можете відчувати занепад сил та погіршення настрою. Астрологи вважають, що вони здатні забрати чужу енергію, так звані енергетичні вампіри. Дізнайтеся, хто із знаків Зодіаку до таких відноситься.

Овен
 
Овен - природжений маніпулятор. Він хвацько виводить з себе і забирає вашу енергію з жахливою швидкістю. Овен схильний підминати під себе нерішучих і поступливих. 
 
Діва
 
Так, та сама акуратна і правильна Діва. Вона залізе вам під шкіру, дізнається про всі ваші таємні страхи та болі. А потім вона розкритикує жертву і отримає насолоду від її розгубленості. Відлежуватися після годинного спілкування з вампіром-Дівою доведеться тиждень.
 
 
Скорпіон
 
Скорпіону досить підвищити голос - і все, жертва вже паралізована. Скорпіон не залишить вас у спокої, поки не насититься. Він може діяти нишком або безпосередньо - без різниці, головне, щоб ви боялися. А ви будете боятися, адже Скорпіон майстерно володіє гіпнозом і з'їсть вас цілком.
 
Козеріг
 
Найголовніший вампір, найголовніший пригнічувач чужої волі, Козеріг повільно, але вірно виводить людину з себе і насолоджується, бачачи страх і розгубленість. Козеріг не відчепиться, навіть якщо ви будете благати про пощаду - чим вам гірше, тим Козерогу краще. Здайтеся - можливо, тоді процес буде швидким і майже безболісним. Від них не захиститися ні цегляною стіною, ні уявним кришталевим куполом - для енергетичних вампірів немає перешкод.