З 24 по 30 серпня – Місяць у фазі росту. Тиждень підходить для вирішення питань ділового характеру. Потрібно працювати в одній команді з колегами. Спілкування може привести до непоганого результату. Уникайте конфліктів, суперечок і укладення парі. У фінансових питаннях варто проявити стриманість і утриматися від незапланованих покупок.

Овен
 
Доведеться стрімко залагоджувати старі справи: завершувати проекти, терміново розплачуватися з боргами. Можливі часті відрядження, або навіть роман з колегою.
 
Телець
 
Помилка в роботі може позбавити підтримки колег і ускладнить ділові контакти. Покладайтеся на свої сили, але прислухайтеся до порад. Можна змінити місце роботи, нова посада відкриє привабливі перспективи.
 
Близнюки
 
З'явиться шанс роздобути бажану посаду, а начальство, нарешті, почне помічати вашу працю. Можливі деякі негаразди в сім'ї - сварки, непорозуміння. Головне не наговорити зайвого, виправляти потім доведеться довго.
 
Рак
 
У вас з'явиться багато нових обов'язків, але вони будуть приносити задоволення, ви самі прагнули до цього. Не варто відступати від рішення у справі, яку затіяли, навіть якщо вас будуть відмовляти близькі люди.
 
Лев
 
Хороший період, щоб змінити підхід до роботи і вимагати збільшення зарплати. Не відволікайтеся на дрібниці і уникайте конфліктів. Інакше будуть неприємні наслідки.
 
 
Діва
 
Намагайтеся не допускати помилок в роботі з документами. Ретельно перевіряйте виконану роботу. Починати нові справи не рекомендується. Не всі колеги відчувають до вас симпатію. Пам'ятайте про це, коли зберетеся поділитися планами.
 
Терези
 
Зараз не час довго зважувати і зволікати з рішеннями. Варто погодитися на цікаву пропозицію. Для вас відкрито багато доріг, це вдалий тиждень для змін. Радьтеся тільки зі своєю інтуїцією - вона не підведе.
 
Скорпіон
 
Не потрібно відразу кидатися на амбразуру, не варто починати кілька справ одночасно, краще направити сили на найважливіше. Заздалегідь продумайте можливі варіанти розвитку подій. Пощастить тому, хто точно знає, чого він хоче.
 
Стрілець
 
Можливе повернення до старих справ, вдала робота з колишніми колегами. Діти порадують успіхами, а родичі прийдуть на допомогу в потрібний момент. Слід утриматися від зайвих витрат, фінансова сфера не на висоті.
 
Козеріг
 
Напружений тиждень, емоції виходять з-під контролю, виникають труднощі у відносинах з рідними, колегами. Пропозицію зайняти високооплачувану посаду потрібно приймати відразу. Інакше можна втратити свій шанс.
 
Водолій
 
Час, коли зв'язки можуть вирішити багато чого. Не відмовляйтеся від допомоги. Домашні турботи змусять витратитися. Не шкодуйте, головне - мир в сім'ї. У самотніх є шанс завести новий роман.
 
Риби
 
На роботі проявіть ділові якості: витримку, аналітичне мислення, здатність - дивитися в корінь ситуації. Якщо ваша половинка хворіє і потребує підтримки, проявіть увагу, візьміть на себе частину домашніх справ.