Щоб фліртувати і зачаровувати чоловіків, потрібно знати свої слабкі і сильні сторони. У цьому вам може допомогти гороскоп. Чим кожен знак Зодіаку може підкорити серце чоловіка?

Жінка-Овен
 
Овни - справжні спокусниці. Вони створені для флірту і з перших хвилин підкорюють чоловіків. Вони легко зачаровують хлопців і так же легко можуть знайти другу половинку для заміжжя.
 
Жінка-Телець
 
Тельці - фатальні жінки, яких чоловіки бояться до тремтіння в колінах. Вони занадто гарні і привабливі. Тому можуть залишитися самотніми. Щоб знайти кохання всього свого життя їм потрібно навчитися першою йти назустріч чоловікові.
 
Жінка-Близнюки
 
Близнюки притягують чоловіків, як магніти. Їм не потрібно фліртувати. Вся справа в потужній енергетиці любові, якою оповиті Близнюки. І жінки-Близнюки вміють нею користуватися. Головне не намагатися навмисно закохати в себе чоловіка. Інакше вийде зворотний ефект.
 
Жінка-Рак
 
Раки дуже раціональні при виборі партнера. Перш ніж підпустити чоловіка до своєї персони, вони проаналізують життя з ним на 10 років вперед. Раки зовсім не вміють фліртувати і не дають цього робити на свою адресу жодному чоловікові.
 
Жінка-Лев
 
Представниці цього знаку Зодіаку зачаровують чоловіків з перших хвилин. Вони знають, що ті легко попадаються на їх любовний гачок. Вони грають чоловіками. І часто в таких іграх втрачають воістину непогані варіанти для тривалих відносин. Зірки радять їм бути простіше, тоді вони зможуть побудувати міцний союз.
 
 
Жінка-Діва
 
Жінки-Діви не знають, чого хочуть від любові і відносин. Тому вони не намагаються будувати стосунки з чоловіками. Але їх розум і мудрість заворожують представників сильної половини людства. Вони можуть довго дружити з чоловіками і навіть не підозрювати, що ті закохані в них.
 
Жінка-Терези
 
Краса і природний магнетизм притягують чоловіків до представниці цього знака Зодіаку. Залишається тільки навчитися управляти природними даними. Зірки радять вам чути чоловіків, тоді вони будуть з вами надовго.
 
Жінка-Скорпіон
 
Недовірливі Скорпіони повинні перестати кожного чоловіка «перевіряти на міцність». Спокушайте їх природністю і чесністю. Інакше замість бурхливого роману, ви нічого не отримаєте.
 
Жінка-Стрілець
 
Стрільці не люблять, коли чоловік їм не відповідає по якомусь критерію. Вони негативно налаштовані на любов і в усьому шукають підступ. Тільки зміни ваших установок про відносини допоможуть вам знайти того єдиного.
 
Жінка-Козеріг
 
Трудоголіки-Козероги втрачають свої відносини через офісні папери і роботу допізна. Дайте хоч найменший шанс висловити чоловікам симпатію на вашу адресу.
 
Жінка-Водолій
 
Почуття гумору - той гачок, за який представниці цього знака Зодіаку «чіпляють» чоловіків. Цим вони мають у своєму розпорядженні майже всіх хлопців навколо. Тому у них завжди багато шанувальників.
 
Жінка-Риби
 
Краса Риб вабить чоловіків. Але нацьому симпатія закінчується. Представниці цього знаку Зодіаку дуже недовірливі та інфантильні. Це відлякує хлопців. Будьте серйозніше і не бійтеся відкритися, тоді чоловіки від вас не відстануть.