Чому одні жінки щасливі і розквітають в шлюбі, а інші, навпаки? Це, в першу чергу, залежить від того, яка людина знаходиться поруч з вами і наскільки він вам підходить. Дізнайтеся, рейтинг найгірших дружин і чоловіків за Знаком Зодіаку.

Найгірші дружини за Знаком Зодіаку
 
Овен.
 
Овни - дуже сильні, цілеспрямовані і незалежні, але вони дуже сильно цінують свою свободу, тому дружина може просто-напросто придушувати силою свого характеру. З них виходять прекрасні мами, ці жінки дуже пристрасні коханки, але ось взаємини з чоловіком не завжди складаються вдало.
 
Телець.
 
Тельці - жінки з непростим характером, вони дуже люблять себе і ставлять свої інтереси вище за все. З них виходять, відверто кажучи, погані дружини, так як з ними складно домовитися, вони не сприймають ніяких компромісів, а від чоловіка, який намагається їх поставити в рамки або в чомусь обмежити, йдуть в ту ж хвилину.
 
Діва.
 
Діви - дуже красиві жінки, напевно своєю красою, в першу чергу, вони і підкорюють чоловіків. Але їх самодостатність і самозакоханість настільки сильні, що чоловік, який знаходиться поруч, просто задихається. Жінка-Діва робить тільки те, що їй подобається і тільки так, як їй вигідно, тому про благополучний союз двох сердець не може бути мови.
 
Терези.
 
Жінка-Терези не уявляє свого життя без чоловічої уваги, компліментів і флірту, а якщо у відносинах їй цього буде мало, вона не посоромиться "брати" це у інших представників сильної статі. Це дуже красиві і витончені жінки, тому їх поведінка, викликає у чоловіка ревнощі і роздратування, на цьому грунті в сім'ї відбуваються постійні сварки, докори і конфлікти.
 
 
Стрілець.
 
На початку відносин, жінка-Стрілець - зразкова дружина, але чим довше триває шлюб, тим частіше проявляється її поганий характер. Ці жінки дуже залежні від своїх бажань, не зважають на чоловіка і його інтереси, вони справжні егоїстки у відносинах, а егоїзм не найнадійніший супутник любові і шлюбу.
 
Найгірші чоловіки за Знаком Зодіаку
 
Близнюки.
 
Чоловіки-Близнюки дуже легковажні й непостійні, тому розраховувати, що він завжди буде відданий і вірний одній жінці, не варто. Якщо навіть зраджувати вам він не буде, то на першому місці у нього все одно буде робота, рибалка, друзі. Яка жінка зможе це довго терпіти?
 
Лев.
 
Чоловік-Лев зачаровує з першого погляду, але вони дуже підступні, іноді їх самолюбство може в шлюбі обернутися в тиранію і маніпуляції. Зрозуміти, на кого ви нарвалися, можна лише спробувавши пожити з ним під одним дахом, інакше ніяк.
 
Козеріг.
 
Чоловіки-Козероги дуже потайливі, з ними не поговориш по душам за келихом вина, вони не розкажуть після роботи про те, як пройшов день. Навіть через 10 років шлюбу ви можете зрозуміти, що зовсім не знаєте чоловіка, який живе з вами поруч.
 
 
Водолій.
 
Водолії дуже відповідальні, вони ніколи не забудуть купити в магазині молоко, якщо ви про це просили, але ось ділити вашу увагу з кимось ще, будь-то батьки, подруги або колеги по роботі, не будуть. Вони дуже ревниві і на цьому грунті можуть зрадити самі.
 
Риби.
 
Риби дуже тонкі і чуттєві чоловіки, їм просто життєво необхідно, щоб їх пестили й плекали, робили компліменти, підтримували їх віру в себе і всіляко підбадьорювали. Якщо раптом одного разу ви втомитеся або захочете подібного у відповідь, вони можуть розчаруватися і почати зраджувати. Так що чоловіки вони не найкращі.