Третього серпня - повний Місяць. У цей період підвищиться ризик розірвати відносини. Під загрозою ті пари, у яких давно не все гладко. З 4 по 9 серпня - спадаючий Місяць. В даний період актуально здійснювати переїзди.

Овен

Зараз вам захочеться залишитися наодинці з собою. Попросіть близьких бути лояльніше до вас в ці дні. На роботі вас чекає успіх, дуже вдалі дні. Однак похвали від начальства не буде. Зараз це робота «про запас». Трохи пізніше ваші старання помітять.

Телець

Вам зараз не завадить допитливість. Якщо не хочете нічого пропустити, цікавтеся всім. І вдома, і на роботі будуть потрібні сили. Не витрачайте їх даремно. Часу не вистачатиме на все. Скасуйте деякі неважливі зустрічі, які можна призначити на інший час.

Близнюки

В даний період ви можете братися за будь-які серйозні справи, не переживаючи про результат. Він буде хорошим! Гроші поки витрачати не варто. Краще заведіть окремий рахунок в банку і постійно поповнюйте його. Будьте обережні: на роботі великий ризик дізнатися, що про вас розпустили плітки.

Рак

Через конфлікти вдома може погіршитися ваше самопочуття. Постарайтеся уникнути сварок. Будь-які починання зараз закінчаться невдачею. Так що якщо навіть у вас щось було заплановано на ці дні, краще скасуйте. На вихідних постарайтеся відмовитися від роботи, відпочиньте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень 2020 для всіх Знаківу Зодіаку

Лев

Ваш мінливий настрій поставить в безвихідь багатьох. Якщо не можете стримати емоцій, краще побути на самоті. Вже до кінця тижня ви відчуєте бажання щось змінити в будинку. Творіть! Даний період обіцяє безліч нових знайомств. Вони підуть вам на користь.

Діва

Навіть якщо у вас зараз будуть виникати проблеми, краще не розповідайте про них нікому. Допомогти не допоможуть, а ось палиці в колеса вставити можуть. В особистих відносинах настане затишшя. Зірки радять вам задуматися над тим, що ви можете змінити в своєму житті.

Терези

Не виключено, що вас чекає роман, але серйозних відносин не вийде. Краще займіться самоосвітою: непогано в ці дні вивчати і дізнаватися щось нове. Дуже сприятливий час для тих, хто планує завагітніти.

Скорпіон

Вас чекає багато зустрічей - приємних і не дуже. Людей, які викликають у вас негативні емоції, викреслюйте зі свого життя. У період з 4 по 8 серпня ви можете відчувати небувалу втому. Побережіть себе і відмовтеся від фізичних навантажень.

Стрілець

Прийшов час вам проявити свої організаторські здібності. Якщо будете на висоті, можете очікувати підвищення по службі і премію. З грошима в цілому зараз все буде відмінно, так що можете здійснювати великі покупки. А ось в любові зараз не пощастить, будьте до цього готові.

Козеріг

Упевненості в собі вам зараз буде вистачати. Але розпорядіться нею з розумом! На роботі вам можуть запропонувати додаткові обов'язки. Не погоджуйтеся, якщо оплата не буде вас влаштовувати! Вихідні постарайтеся провести з користю, вирішіть справи, які встигли накопичитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три Знаки Зодіаку, здатні на зраду

Водолій

Велика ймовірність, що вас чекають фінансові втрати. Головне, не сумувати, а починати знову збирати. Гірше буде у відносинах з рідними. Швидше за все, не обійдеться без сварок і розбіжностей. Обстановка буде напруженою. Порадують лише діти успіхами і щирою любов'ю.

Риби

Якщо у вас були якісь проблеми зі здоров'ям, зараз ви про них забудете. Нарешті ви будете себе добре почувати! На спілкування з близькими зовсім не буде часу. Тому можуть виникнути розбіжності. Постарайтеся розвантажити свій графік хоча б на вихідні дні.