Останній літній місяць виявиться досить напруженим. Більшість людей будуть дратуватися з будь-якого приводу. Не дивно, що в цей час конфлікти почнуть спалахувати на рівному місці. Щоб зберегти нервові клітини, не беріть участі в суперечках.

Розширюйте свої горизонти в період першої декади серпня. Навчайтеся новому, вирушайте в подорож, почніть вивчати іноземні мови. Залежність від думки оточуючих буде сильна в період другої декади місяця. Залишайтеся собою, не зраджуйте своїм принципам, намагаючись догодити іншим. Розподіляйте час мудро, до чого в останню декаду серпня настійно закликають зірки. Ретельно плануйте кожен день і постарайтеся позбутися від шкідливих звичок. Ті, хто зуміє слідувати чіткому розпорядку, проявить зосередженість і цілеспрямованість, доб'ються великого успіху і помітно випередять всіх суперників.
 
Овен
 
Цінуйте і бережіть друзів! Зірки обіцяють вам появу нових друзів і однодумців. З їх допомогою ви можете, нарешті, зважитися на те, що давно відкладали. Будьте впевнені: поруч ті, на кого можна покластися, і нічого не бійтеся.
 
Телець
 
Ставте перед собою великі цілі! У серпні є всі шанси бути в центрі уваги. Це прекрасний час продемонструвати свої таланти, показати все, на що ви здатні на роботі, спробувати себе в нових видах творчості (як вам, наприклад, ідея створити блог?).
 
Близнюки
 
Задавайте питання - і отримаєте відповіді! Серпень - час пошуку відповіді на глобальні питання: хто я і навіщо прийшов в цей світ? Зірки будуть давати підказки через людей, які увійдуть у ваше життя в цьому місяці. Сприймайте кожного з них як вчителя.
 
Рак
 
Прагніть докопатися до істини! Рух планет посилить ваш інтерес до всього таємного, непізнаного. У серпні багато представників вашого знаку почнуть вивчати хіромантії, нумерологію, ворожіння на рунах і Таро. Користь від цих занять буде суттєва - прийде розуміння, чому в тій чи іншій сфері життя щось не складається.
 
 
Лев
 
Даруйте світу радість і посмішки! В серпні зробіть за звичку щодня починати з подяки Всесвіту за все, що у вас є. Це найпростіший спосіб привернути в своє життя щастя, радість і достаток.
 
Діва
 
Доведіть справи до переможного кінця! У серпні в ваше життя повернеться щось невирішене, і це не можна ігнорувати. Щоб зробити великий крок вперед, спершу знадобиться зробити кілька маленьких назад. Цим і займіться.
 
Терези
 
Подаруйте собі свято! Душа в серпні буде просити задоволень і розваг. Влаштовуйте їй свято - хоча б раз на тиждень!
 
Скорпіон
 
Не їдьте далеко від дому! Місце вашої сили в серпні ваш дім. У рідних стінах і самопочуття краще, і настрій бадьоріше. У цьому місяці енергію ви направите на сім'ю, побутові клопоти і питання, пов'язані з власністю.
 
Стрілець
 
Постійно вчіться чомусь новому! Сонце в серпні посилить вашу допитливість - під впливом планети захочеться відвідувати якісь курси, проводити час в бібліотеці, дивитися освітні передачі. Не шкодуйте часу і коштів на самоосвіту – це точно принесе вам користь.
 
Козеріг
 
Знайте рахунок грошам! У серпні вам може поталанити і по великому: грошова удача йде з вами рука об руку. Не втрачайте властивої вам ощадливості і розважливості - думайте про майбутнє, вкладайте в нього. Але і про важливість того, щоб зрідка балувати себе, не забувайте.
 
 
Водолій
 
Мрійте масштабно! Серпень  - це чудовий час, щоб заявити світові про себе! З підтримкою планет вийде все, за що ви візьметеся.
 
Риби
 
Зробіть паузу! Суєта і поспіх в серпні вам протипоказані. Розташування зірок вказує на необхідність зупинитися, подивитися на себе ніби зі сторони і зробити висновки. Постарайтеся почути внутрішній голос і діяти згідно з ним.