Мало хто знає, але древні єгиптяни мали свій календар, пов'язаний з міфологією. За цим календарем вони створили гороскоп, який поділили на 12 знаків. Дізнатися свій єгипетський знак можна за датою народження.

Як і зодіакальний гороскоп, єгипетський також розкриває характеристику людини. Ось тільки в зодіакальному гороскопі, людина знаходиться під впливом зірок, в єгипетському - кожним знаком управляє божество. Дізнайтеся ваш гороскоп по даті народження.

Ніл (1-7 січня; 19-28 червня; 1-7 вересня; 18-26 листопада)

Спокійна вдача і не конфліктність - так можна охарактеризувати людей, народжених під покровом Нілу. Це люди, які прораховують ризики до дрібниць, а природна товариськість допомагає їм легко заводити потрібні знайомства. У роботі вони не люблять рутини і вважають за краще професію, яка дозволить їм бути завжди активними, а не "просиджувати штани" в офісі.

Сумісність зі знаками: Амон-Ра і Сет.

Амон-Ра (8-21 січня; 1-11 лютого)

Це природжені лідери, які наділені талантами. У них добре розвинене шосте відчуття, завдяки якому вони вміють легко виходити з будь-яких неприємностей. Вони знаходять спільну мову з усіма, тому їм не складно переконати людину заради досягнення своєї мети. Це досвідчені продавці, консультанти та аналітики.

Сумісність зі знаками: Ніл і Гор.

Мут (22-31 січня; 8-22 вересня)

У цей період народжені люди чуттєві, але вони не люблять показувати свої почуття. При цьому вони цілеспрямовані і з розвиненою логікою. Вони позбавлені песимізму, їх стороною обходять хвороби і проблеми в житті. З них виходять прекрасні вчителі, батьки та вихователі.

Сумісність зі знаками: Амон-Ра і Тот.

Геб (12-29 лютого; 20-31 серпня)

Люди, які перебувають під заступництвом Геба, мають спокійну вдачу і м'який характер. Але іноді вони не можуть встояти від напливу почуттів і можуть бути надмірно емоційні. При всіх цих якостях, вони позбавлені імпульсивних рішень, а конфлікти закінчують переговорами. Вони легко досягають своєї мети, але поступаються в суперечках. Вони люблять роботу, пов'язану з землею, тому з них виходять хороші екологи і геодезисти.

Сумісність зі знаками: Гор і Сет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несумісність пари за знаком Зодіаку

Осіріс (1-10 березня; 27 листопада - 18 грудня)

Люди, народжені в цей період, нагадують дві протилежні енергії. У них уживаються суперечливі якості. Вони можуть бути наполегливими, але в той же час нерішучими. Ці характеристики не заважають їм займати керівні посади. На людей Осіріса можна спокійно розраховувати: у важкій ситуації вони обов'язково допоможуть.

Сумісність зі знаками: Ізіда і Тот.

Ізіда (11-31 березня; 18-29 жовтня; 19-31 грудня)

Прямолінійність, відвертість і самодостатність - цими якостями наділяє Ізіда своїх людей. У них дуже розвинена інтуїція. Незважаючи на те, що вони розумні, багато хто вважає їх дурнями, просто тому що вони занадто відкриті і багато базікають. При цьому їхня репутація не заважає займати керівні посади і бути на хорошому рахунку у підлеглих.

Сумісність зі знаками: Осіріс і Тот.

Той (1-19 квітня; 8-17 листопада)

Люди, народжені під заступництвом Тота, живуть під девізом: «Я знаю, що нічого не знаю». Це змушує їх ніколи не зупинятися на місці і постійно займатися саморозвитком. Вони мудрі не по роках, це дуже цінують оточуючі і поспішають до них за порадою. Ідеальні професії для людей Тота: вчені, педагоги, коучі.

Сумісність зі знаками: Бастет і Ізіда.

Гор (20 квітня - 7 травня; 12-19 серпня)

Ризикові люди Гора - самодостатні і вольові. Ці якості допомагають їм будувати успішну кар'єру і домагатися небувалих висот. Незважаючи на авантюризм, вони не будуть бездумно ризикувати всім, тільки в тому випадку, якщо вони на 100% впевнені в своїй правоті. Вони дуже залежні від близьких людей і заради них готові поставити на кін усе.

Сумісність зі знаками: Бастет і Геб.

Анубіс (8-27 травня; 29 червня - 13 липня)

Анубіс допомагає людям народженим в ці періоди стати більш чуйними до почуттів інших людей. Вони дуже уважні до інших і буквально «зчитують» їх настрій. Ці якості роблять з них відмінних психологів і притягують удачу в особистому житті. Але частенько поведінку людей Анубіса неможливо передбачити, тому що ними керують емоції, а не розум.

Сумісність зі знаками: Бастет і Ізіда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-3: найбільш пристрасні чоловіки за знаком Зодіаку

Сет (28 травня - 18 червня; 28 вересня - 2 жовтня)

Люди Сета різнобічно розвинені. Сьогодні вони вивчають квантову фізику, а завтра маркетинг, ця природна допитливість допомагає їм ставати першовідкривачами в багатьох областях. Їм всі труднощі по плечу, а завдяки своїй завзятості, вони досягають небувалих висот.

Сумісність зі знаками: Геб і Ніл.

Бастет (14-28 липня; 23-27 вересня; 3-17 жовтня)

Народжені в ці періоди люди володіють дивовижним шостим чуттям, вони бачать людей наскрізь і ця якість допомагає їм вчасно уникати конфліктів. Вони люблять містичні знання. Бастет допомагає відшукати своїм підопічним захоплення і таланти, які вони пізніше роблять своєю професією.

Сумісність зі знаками: Сехмет і Гор.

Сехмет (29 липня - 11 серпня; 30 жовтня - 7 листопада)

Сехмет наділяє своїх підопічних суперечливими рисами: то вони дуже педантичні, то невизначені. Вони легко дивляться на життя, залежні від похвали інших людей, люблять спілкування, але, на жаль, не вміють тримати таємниці, тому близькі неохоче розповідають їм про свої плани.

Сумісність зі знаками: Геб і Бастет.