Оргазм здається нам обов'язковим завершенням будь-якого сексуального акту. Однак багато хто досягає його не завжди. Ймовірно, секс і без оргазму може бути прекрасним. Але з ним однозначно краще.

1. Стрес - вбивця оргазму. Практикуйте спокій

Стрес блокує наші відчуття. Це відноситься не тільки до ліжка, але і майже до всіх сфер життя. Але під час сексу стрес будь-якого роду або занадто велике емоційне напруження - головна перешкода на шляху до задоволення. Якщо ви і ваш партнер хочете досягти кульмінації разом, кращою умовою для цього стане спокій. Не форсуйте події і не квапте себе. І не біжіть до оргазму, як до фінішу на змаганнях. Отримайте задоволення від повільного темпу і розслаблення.
2. Пристрасть і відданість справі
Щоб випробувати сексуальне задоволення, партнери повинні бути готові присвятити себе акту з усією самовіддачею і відданістю. Це означає, що вони присутні не тільки фізично, але подумки і емоційно. Бути повністю тут і зараз, відсунути все інше і зосередитися тільки один на одному.
3. Треноване тазове дно творить чудеса
Той, хто практикує самовладання, вже багато виграв. Але є кілька жіночих секретів, які допоможуть досягти кульмінації. Наприклад, багато сексологів і експерти-практики радять тренувати тазове дно. Це повинно привести до більш інтенсивних оргазмів, якщо ви тренуєтеся регулярно і правильно. Ви регулюєте скорочення м'язів і цим допомагаєте поліпшити кровообіг всього таза і, отже, найбільш чутливих його зон. Але перш ніж тренуватися, потрібно з'ясувати, де знаходиться потрібний вам м'яз. Підказка: ви її відчуваєте, коли кашляєте або чхаєте. Найпростіша вправа - напружувати тазове дно і ніби піднімати його вгору. Це можна робити сидячи, лежачи або стоячи, головне, щоб при напрузі ваша верхня частина тіла і стегна утворили одну лінію. Витримайте в цьому положенні близько 10 секунд, а потім знову опустіть. Повторіть кілька разів. Також можна тренувати ці м'язи за допомогою спеціальних кульок.
4. Порадуйте клітор

Багато жінок отримують оргазм тільки тоді, коли стимулюють клітор. Клітор - найважливіший орган жіночого задоволення, що володіє великою кількістю нервових закінчень. Клітор насправді існує для нашого задоволення, і якщо ви все зробите правильно, то отримаєте інтенсивний оргазм. А якщо ще додати вакуумний вібратор для клітора ...
5. Прилади доставлять вам задоволення і призведутьдо оргазму
Ввійти, вийти, ось і оргазм? Ні, так це не працює. Якщо, звичайно, ви не збирали бажання довго і готові розрядитися від одного дотику. У звичайний час еротичне збудження наростає поступово. Чим більше ви здатні розслабитися, відтягнути кульмінацію, тим більш творчим стане сам секс і тим інтенсивніше буде оргазм для обох.
6. Не бійтеся чіпати себе - мастурбуйте частіше
Навіть незважаючи на те що на дворі 2020 рік і наше суспільство зробило великий стрибок до відкритості в питаннях сексуальності, тема мастурбації, принаймні у жінок, все ще пов'язана зі страхами і стисненням. Те, що вважається «нормальним» для багатьох чоловіків, як і раніше незвідана територія для деяких жінок. Чим більше ви мастурбуєте, тим більша ймовірність того, що у вас будуть більш інтенсивні оргазми. Поставте еротичний фільм і пестіть себе так, як вам подобається.
7. Впевненість в собі і любов до власного тіла
Ясно, що не всі з'явилися на світ з пристойною порцією самолюбства і прийняття власного тіла. Але знаєте що? Цьому теж можна навчитися. Тому, хто любить себе і відчуває себе комфортно в своєму тілі, буде легше повністю віддатися пристрасті і скинути всі заборони. Якщо ви трохи сором'язливі, вважаєте за краще займатися сексом в темряві або під ковдрою, то запитайте: чому ви не можете відчувати себе вільно? Постійно думати про те, як виглядаєш, ховати себе завдяки одній і тій же позі дуже втомлює. Якби ви не подобалися вашому партнерові, ви б не опинилися в ліжку разом.
8. Відправляйтеся на пошуки G-точки
Щодо правильного положення так званої G-точки експерти досі не домовилися. Але, ймовірно, зона G грає істотну роль в сексуальній стимуляції, так як в ній зосереджено нескінченна кількість нервових закінчень, і тому це місце особливо чутливо. Згідно з теоріями, G-точка знаходиться десь на передній стінці піхви. Ми можемо намацати її самі, тому що вона трохи щільніша, ніж решта тканин. Оскільки кожне жіноче тіло унікальне, заповітна точка може розташовуватися під іншим кутом, на початку або всередині піхви. З'ясуйте разом з партнером, де вона і як її найкраще стимулювати.
9. Правильного положення немає
Не існує пози, в якій кожному гарантовано оргазм. Те, в якому положенні ви і ваш партнер відчуваєте себе найбільш комфортно, індивідуально. У той час як одні віддають перевагу класичній місіонерській позиції, інші люблять позу наїзниці або собаки. У кожної позиції є свої плюси і мінуси, і вам як парі самим вирішувати, що підходить обом. Пробуйте, експериментуйте, шукайте варіанти.
10. Партнер, якого хочеться

Все, що сказано вище, не спрацює, якщо секс для вас - виконання боргу, якщо ви не відчуваєте себе комфортно з вашим сексуальним партнером. Хоча для хорошого сексу не завжди потрібна велика любов. Але тяжіння повинно бути обов'язково.