З 27 липня по 2 серпня – Місяць у фазі росту. Увесь тиждень буде сприятливий для запуску нового серйозного проекту, започаткування власного бізнесу, переходу на нове місце роботи - обов'язково з надбавкою в грошах і підвищенням на посаді. На цьому тижні вам надійде кілька привабливих пропозицій. Не поспішайте з відповіддю: потрібно прийняти зважене рішення.

Овен

Не намагайтеся навести порядок у фінансах і в особистому житті. Подумайте про основні завдання на найближче майбутнє, налаштуйтеся на позитив - і тим самим закладіть фундамент своїх перемог. Постарайтеся спланувати всі важливі справи на декілька місяців вперед. І купіть абонемент у фітнес-клуб: вам необхідно підтримувати себе в тонусі.

Телець

Ідеальний тиждень для виходу на нову роботу. Можливо цікава пропозиція від зарубіжних партнерів або відрядження за кордон. Якщо у вас несподівано виявиться велика сума, радимо якнайшвидше придбати нерухомість, автомобіль або комп'ютер.

Близнюки

Ваші старання не марні! Вірогідне отримання великої грошової суми або цікаві ділові пропозиції. Радимо розслабитися і налаштуватися на романтичний або філософський лад: для Близнюків це набагато краще, ніж життя у вічному стресі.

Рак

З'явиться шанс розібратися з боргами, вирішити давні проблеми, які не давали вам спати спокійно. Постарайтеся побачитися зі старими друзями - це буде і корисно, і дуже приємно. Можна влаштувати культпохід до театру або на виставку, це подарує вам заряд позитивної енергії і масу яскравих вражень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три Знаки Зодіаку, здатні на зраду

Лев

Дуже напружений період - але це правильна, конструктивна напруга. І ще: зараз трапиться нагода налагодити відносини з самими непростими людьми у вашій долі. Готуйтеся прийняти шквал пропозицій про співпрацю. Але спочатку завершіть всі старі справи.

Діва

Пам'ятайте: гроші - до грошей. Не поспішайте витратити всі, що заробили. Саме час купити абонемент у фітнес-центр, видалити родимки, виправити прикус, відвідати спа-салон - словом, вкласти кошти в красу і здоров'я.

Терези

Чудовий час для авантюристів і романтиків. Ризикуйте - але не втрачайте голову! Не смітіть грошима, пам'ятайте, що вони люблять порядок. І ще майте на увазі: може статися дуже важлива подія - або на роботі, або в особистому житті.

Скорпіон

Вдалий час для просування проектів, початих давним-давно. Погоджуйтеся на будь-які ділові зустрічі і наради.

Стрілець

Тиждень граничного напруження. Останній ривок - і ви досягнете своєї мети. Подбайте про себе, гарненько відпочиньте і відновіть сили після важкого періоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг кращих коханок по знаку Зодіаку

Козеріг

Тиждень сприятливий для робіт з нерухомістю - ремонту, продажу, покупки, здачі в оренду. Але за умови, що ви стараєтеся заради благополуччя всієї родини. Відновиться давно загублений контакт, який досить скоро може перерости в ділове співробітництво.

Водолій

Займіться юридичними справами, перевірте термін дії документів (паспортів, віз, прав на авто і так далі) - десь в цих папірцях криється підступ. Приділіть більше уваги коханим - вони чекають і сподіваються. Поцікавтеся, як справи у дітей, щоб не упустити нічого важливого.

Риби

З цього тижня може змінитися ваше фінансове становище: воно стане більш міцним і стабільним. Спробуйте знайти спільну мову з коханою людиною, вирішити всі проблеми, залагодити розбіжності. Відповідний момент для початку спільного життя, походу в ЗАГС, покупки спільного помешкання.