З 13 по 19 липня – Місяць у фазі спаду. Гарний час для виконання будь-яких спільних завдань. Скооперуйтеся з близькими людьми, і разом ви досягнете високих результатів. Поодинці ж вам навряд чи вдасться досягти того ж. Дізнайтеся, що чекає на кожен знак Зодіаку в період з 13 по 19 липня.

Овен
 
У цей період ви зможете похвалитися відмінним самопочуттям. Скористайтеся цим для здійснення справ, де потрібна фізична активність. На роботі можуть виникнути проблеми через брак часу. Начальство вимагає результату, а ви не будете встигати.
 
Телець
 
Впевненість в собі вам зараз не завадить. На вас повісять додаткові обов'язки на роботі, а вдома доведеться відстоювати свої інтереси. Щоб відпочити, у вихідні вирушайте куди-небудь на самоті. Непогано буде також отримати нові знання.
 
Близнюки
 
Вас будуть турбувати фінансові питання. Можливі великі втрати. Буде прикро, але краще не зациклюватися на переживаннях, а почати заробляти гроші. З родичами виникнуть розбіжності. Пам'ятайте, іноді краще погодитись, ніж сперечатися.
 
Рак
 
Зірки радять вам зараз заводити легкі романи. А ось з серйозними стосунками поки краще почекати. В даний період сприятливо планування дітей  для сімейних пар. У вільний час намагайтеся читати більше книжок на цікаві теми.
 
 
Лев
 
Деяких Левів чекають серйозні угоди. Будьте уважні при оформленні документів. Гроші зараз краще збирати. Або покласти їх на рахунок. На роботі можуть виникнути розбіжності з колегами.
 
Діва
 
Настрій у вас буде змінюватися мало не кожен день. Близьким людям доведеться з вами нелегко. Можливі несерйозні травми, проте вони можуть порушити ваші прийдешні плани. Вдома займіться створенням затишку і тепла, це необхідно не тільки вам, але і вашим домочадцям.
 
Терези
 
Зараз вам буде потрібний особистий простір. Забезпечте його собі як вдома, так і на роботі. Чим більше працьовитості ви будете проявляти в даний період, тим кращими виявляться результати. У деяких питаннях ви будете надто амбіційні.
 
Скорпіон
 
Найближчим часом вас чекає корисне знайомство. На роботі постарайтеся показати свої організаційні здібності. Запропонуйте допомогу. З начальством, до речі, встановляться прекрасні відносини. Чим не привід попросити прибавку до зарплати?
 
 
Стрілець
 
В першу половину тижня вас очікує багато зустрічей. Ви відчуєте приємні емоції, але згодом вам знадобиться відпочинок. Другу половину тижня проведіть по максимуму на самоті. Є ймовірність, що один із близьких друзів вчинить нечесно по відношенню до вас.
 
Козеріг
 
Будьте допитливі в цей час: всім цікавтеся, все запам'ятовуйте. Не розкидайтеся своїми силами і часом. Погоджуйтеся тільки на ті пропозиції, які того варті. У деяких випадках доведеться вдатися до допомоги друзів.
 
Водолій
 
Конфлікти з близькими, які можуть виникнути, позначаться на вашому здоров'ї. Можливі загострення хронічних захворювань і поява нових недуг. Зірки не радять вам зараз ніяких нових починань. Більше того, на роботі вам буде складно сконцентруватися.
 
Риби
 
На цьому тижні краще не ділитися проблемами з оточуючими. Це може бути використано проти вас. Постарайтеся стримувати свої емоції і бути більш спокійними. Подумайте над тим, що можна змінити в вашому житті. Зараз сприятливий період для невеликих змін.