Чоловіки
Дізнайтеся, власники яких чоловічих імен витрачають всі доступні їм гроші, і навіть не намагаються заробити, тому приречені на бідність.

 Всеволод

Без підтримки оточуючих такий чоловік не може нічого. При першому знайомстві з Всеволодом він здається дуже впевненим у собі, товариським і красномовним, але домогтися реальних успіхів в кар'єрі не в змозі. Його потрібно підштовхувати до кожного кроку, до певного віку жінка може це робити. Але ближче до середини життя Всеволод починає плисти за течією, відмовляючись від усього.
 
Анатолій
 
Чоловіки, названі так, схильні до розгульного способу життя, досить часто знаходять розраду на дні пляшки. Життя Анатолія завжди наповнене дрібними радощами, друзями і вечірками, про майбутнє вони не замислюються, витрачають все, що залишили їм батьки, а потім стикаються з потребою жити в бідності, вважають, що стали жертвою.
 
Роман
 
Такій людині робота дається в цілому складно, він не звик вирішувати життєві труднощі сам. Через мінливість Роман не затримується довго на одному робочому місці. Він постійно полює за міфічним журавлем в небі, тому пропускає багато перспективних відносин тут і зараз. При тісному спілкуванні з Романом швидко стає ясно, що на нього не можна покластися буквально ні в чому.
 
Гліб
 
Для такого чоловіка основні задоволення в житті залишаються поверхневими до самої старості: їжа, алкоголь і жінки. Гліб не вважає за потрібне на щось відкладати, він хороший в безглуздих та імпульсивних витратах, які роблять його щасливим саме зараз. Що стосується роботи, то чоловіки, названі так, зупиняються на легкому заробітку, вони ніколи не просуваються вгору по кар'єрних сходах.
 
Адам
 
Адам досить рано захоплюється жінками, а все свідоме життя женеться за різноманітними способами виплеснути сексуальну енергію. Через це носій імені не в змозі соціально адаптуватися, він не може почати вкладати гроші в себе і свій розвиток, вчитися і будувати кар'єру.