Ми звикли думати про чоловіків, як про істот з іншої планети, зациклених на розмірах свого члена та думають про секс 390 раз на добу (за іншими джерелами, 418 разів). Щоб відповідати еротичному статусу своїх коханих, ми неухильно підвищуємо сексуальну кваліфікацію, купуємо мереживну білизну, червону помаду, продумуємо сценарій другого (третього, десятого і так далі) медового місяця та інше.

Але до загальної гармонії все одно як до Місяця. Може бути, намальований жіночими журналами сукупний чоловічий портрет занадто схематичний? Або чоловіки нарешті зрозуміли, що виконувати роль Казанови неймовірно складно (особливо не маючи до цього таланту)? Експерти провели опитування: що ж насправді  цікавить чоловіків в сексі.
Ініціатива

"Ініціатива карається, якщо вона виходить не від жінки". Так вважає переважна більшість чоловіків. Перспектива бути згвалтованим представницею прекрасної статі приваблює тільки 3-5 відсотк
ів. З них половина - трудоголіки, настільки спустошені роботою, що їх вистачає лише на бездумний огляд телевізора. Природно, вони не заперечуватимуть, якщо жінка, рішуче закривши собою екран, продемонструє щось набагато більш цікаве, ніж будні кримінального світу. А чоловіки, які не відносять себе до числа трудоголіків або латентних мазохістів, чекають від жінки більш тонкої і витонченої ініціативи. Наприклад, щоб улюблена згадала, що сьогодні 726-й (тисячі чотиреста п'ятьдесят два-й, 30789-й ...) день знайомства, і запропонувала відсвяткувати цю знаменну дату абсолютно недвозначним чином ... Або щоб вона лягла в ліжко, надівши на себе лише аромат улюблених парфумів природно, чоловік виявить її наготу випадково.
Кунілінгус

У більшості чоловіків ставлення до орального сексу абсолютно однозначне: вони від нього без розуму, але ... тільки в жіночому виконанні. Варто чоловікові натякнути про те, що непогано б помінятися ролями, як його ентузіазм зникає. Такий "дуалізм" характерний для 87 відсотка чоловіків. Щасливиці, яким вдалося відхопити 13-відсотковий мінімум, насолоджуються повним взаєморозумінням. А у "нігілістів" є принаймні три причини заперечувати кунілінгус:
1. Неправильне виховання. Очевидно, чоловікові з дитинства вселяли думка про те, що статеві органи - це щось непристойне, а вже "гри" з ними - майже злочин.
2. Особливості менталітет
у. Деякі чоловіки переконані, що кунілінгус принижує чоловічу гідність.
3. Відсутність
досвіду. Людина, може, просто не вміє цього робити, а партнерка вже готова звинуватити його в байдужості і черствості!
Перший випадок практично невиліковний - педагогічні помилки не піддаються корекції. Другий і третій - не безнадійні. Основний принцип "лікування" - особистий приклад і ... озвучування своїх бажань. Чоловік не вміє читати думки - він чекає, щоб йому полегшили життя, підказавши, як і що слід робити. Ще один вихід з положення - метод "дзеркала" - жінка робить з чоловіком те, що вона хотіла б, щоб він робив з нею.
 Експерименти

О, це вони люблять! Тільки ось під словом "експерименти" чоловіки мають на увазі тр
ішки не те, що жінки. Наша уява одразу малює картину з фільму "Дев'ять з половиною тижнів" або, на худий кінець, "Основний інстинкт". Для чоловіків головне - елемент несподіванки. Чоловіка вражає до глибини душі, якщо жінка тримає свої наміри потай. Наприклад, не ставить демонстративно у ложа любові чашку з кубиками льоду. І не декларує щось типу: "А сьогодні ми граємо в лікаря і пацієнта". З точки зору чоловіка, вся цінність сексуальних експериментів в тому, щоб вони не виглядали ретельно підготовленими. Справедливості заради варто відзначити, що 2 відсотки чоловіків люблять експерименти в чистому вигляді. "Обчислити" таких любителів дуже просто - вони беруть на себе всю організаційну частину. Вам залишається тільки насолоджуватися!
Постромантичний синдром

Яке щастя, що 98 відсотків чоловіків не впадають в істерику при думці про те, що за пристрастю обов'язково слід охолодження почуттів! Сильна стать ставиться до цього філософськи. Зникла потреба щохвилини обніматися і використовувати будь-який відповідний момент, щоб зірвати один з одного одяг? Це не означає, що чоловіки не хочуть відновлення колишніх  пристрастей. Хочуть. Але без паніки і надривного страху, що якщо негайно не почати "реставраційні роботи", то трапиться щось жахливе. Вся справа в тому, що чоловіки більш щирі у своїх почуттях (а тому, може бути, більш нехитрі). Адже про що думає жінка, коли відчуває, що сексуальне життя починає пробуксовувати? Чи не про те, як їй від цього погано і сумно, а про те, як їй буде погано і сумно, коли, занудьгувавши, чоловік втече від неї за гострими відчуттями. А чоловік, помітивши деякий спад "температури", думає про те, що є в світі гармонія, і (чесне слово!) Зітхає з полегшенням, бо не в людських це силах - утримувати божевільний темп більше 1,5-2 місяців. Фізіологія, як ви знаєте. Тому на судомні спроби найдорожчої половини терміново реанімувати сексуальні відносини чоловік реагує слабо. Це потім важливо буде вловити момент, коли слід активізуватися і почати проявляти винахідливість. Просто побільше уваги - до нього, до себе, своїх відчуттів, сексуальних інстинктів.