Секс не менш корисний для здоров'я, ніж плитка чорного шоколаду або келих вина за вечерею. Якщо говорити серйозно, то всі ці три речі позитивно впливають на наше здоров'я. Але секс, зокрема, впливає не тільки на фізичне здоров'я, але і на психологічний. Якщо хочете урізноманітнити ваш секс, тоді спробуйте наступні пози у воді .

Водний фітнес


Ця позиція вимагає певної вправності. Стоячи на сходинках басейну, міцно візьмися руками за поручні, нагнися вперед і розсунь ноги. Завдання твого хлопця - стати на сходинку або дві нижче і утриматися на сходах. Тепла вода посилить ваші відчуття і послужить страховкою на випадок падіння. Успіхів!
Гідромасаж


Повернись обличчям до краю джакузі, встань на коліна, злегка нагнися вперед і вприся руками об борт (будь обережна,), Щоб він міг увійти в тебе ззаду (і теж триматися руками за край ванни). Бульбашки джакузі забезпечать додаткову стимуляцію клітора.
Гарячий душ


Мокра альтернатива "догі-стайл". Найскладніше в цій позі - зберегти рівновагу, тому, коли він увійде всередину тебе, вприся долонями на свої коліна. Під час фрикцій твій МЧ повинен підтримувати тебе руками за талію. Поза ідеально підходить для швидкого і пристрасного сексу.
Сходи в рай


Сидячи по пояс у воді, обхопи МЧ ногами і трохи відкинься назад. У даній позі він зможе проникати в тебе під дуже вдалим кутом, активно стимулюючи твій клітор. Під час сексу не забудь стискати і розтискати м'язи вагіни, так ти підсилиш приємні відчуття.
Душ удвох


Серед усього розмаїття "водних" видів сексу - секс в душі, мабуть, самий безпечний і доступний. Головне в цій справі - не поспішати. Не варто відразу ж переходити до активних і глибоких фрикцій, почніть з неквапливих рухів, поступово прискорюючись і збільшуючи глибину проникнень, цілком можливо, тоді ви відчуєте одночасний оргазм.
Під прямим кутом


Цей водний атракціон тільки для гнучких дівчат! Лягай на бік, одну ногу витягни, іншу підніми вгору. Дана поза дозволить твоєму МЧ рухатися не тільки вперед-назад, але і вгору - вниз, стимулюючи клітор і важкодоступні зони твоєї вагіни. Щоб отримати від цієї пози максимум задоволення, не забудь покласти на дно ванни гумовий килимок, щоб не ковзати під час фрикцій.
Ноги на ширині плечей


Ця позиція подарує вам обом масу незабутніх відчуттів. Лежачи на краю басейну, закинь ноги йому на плечі і дозволь в себе увійти. Щоб не зісковзнути в воду, попроси МЧ підтримувати твої сідниці руками. Тепер ти повністю в його владі!
Вільне плавання


Зайдіть у воду по пояс. Ляж животом на матрац і витягни руки і ноги. Твій хлопець повинен "осідлати" матрац і увійти в тебе ззаду. Після того, як ви досягнете рівноваги на хвилях, він може витягнутися і лягти зверху.

Гра в м'яч


Ляж на живіт, витягни руки і ноги і підклавши під таз звичайний надувний м'яч. Твій партнер лягає зверху практично в аналогічній позі. Якщо обставини дозволяють, випробуйте цю позицію в прибережних хвилях. Незабутні відчуття гарантовані!