Пам'ятайте таку пісню, популярну в 90-ті: "Щоб не пив, не курив, щоб квіти завжди дарував ..."? У тексті пісні наводився список якостей, якими повинен володіти ідеальний обранець.

Не так вже й багато їх там, насправді, було. Запити були, мабуть, тоді не так круті, як тепер. Очевидно, нинішня пісня про якості, що відрізняють справжнього принца, була б довшою. А якщо звузити область "ідеального" в ліжку? Якими якостями повинен володіти ідеальний коханець? Таких, якщо ретельно проаналізувати, виявиться чимало.

Багато з цих якостей можна побачити вже при першому "сексуальному побаченні".

 

Охайний. Він завжди приймає душ перед заняттями любов'ю і збриває триденну колючу щетину з щік своїх. А не відноситься до цих простих дій як до варіативної опції.

Тонкий. Він завжди віддає належне місце прелюдії, сприймаючи її, як найважливішу частину статевого акту. А не обмежується метушливим і грубуватим недбалим "лапаням".

Проникливий. Він не задає питань типу: "Ти скінчила?" Бо зрозуміє це і без питань. Крім того, здатний заздалегідь передбачати хоча б частину бажань партнерки.

Відповідальний. Він думає про контрацепцію. А не сподівається на авось.

Не страждає зайвою цікавістю. Тобто не ставить в ліжку запитань на кшталт: "А який я у тебе за рахунком?". Або: "Як ти оцінюєш мене на тлі попередніх партнерів?"

Терплячий. Не зупиняється, поки партнерка не дійде до піку насолоди, і буде домагатися цього всіма можливими способами. Навіть якщо випадково вийшло так, що свого піку насолоди він досяг раніше (в цілому-то актуально правило "тільки після дами"). А не стане сумно і безсило розводити руками: "Ну, сьогодні не вийшло".

Красномовний. Він вміє сказати щось гарне і ніжне під час ЦЬОГО. І не буде наполегливо і зосереджено мовчати протягом всього часу, поки триває акт. Але про в той же час не дуже балакучий. Тобто не бурмоче протягом всього сексу: "А так тобі подобається? А якщо спробувати ось так? Чому ти мовчиш? До речі, знаєш ...". І вже тим більше не базікає весь час на сторонні теми на кшталт програшу збірної України на черговому футбольному матчі.

Неквапливий. Робить все плавно і витончено. І не питає щохвилини: "А ти ще не закінчила"? А після закінчення акту не мчить галопом до монітора свого улюбленого комп'ютера.

Витриманий. Він знає правильний час і місце для першого разу. А не пропонує партнерці вперше зайнятися коханням на задньому сидінні свого автомобіля. Всякі екстремальні "дислокаційні" експерименти доречні вже після того, як ваші сексуальні відносини склалися в тій чи іншій формі.

Зосереджений. Тільки на своїй партнерці. А не відволікається під час процесу на дзвінки мобільника або на сторонні думки і слова.

Ніжний. Можна залишити це і без коментарів, але хочеться сказати, що "пристрасна грубість дикого бізона" - не завжди приємна річ. І в той же час пристрасний. А не млявий і нудний, як амеба. Має хорошу фантазією. А не зациклюється на одній, добре вивченій позі і інших сексуальних ритуалах.

Тямущий. І в разі, якщо бачить, що щось не так, моментально переграє. А не ігнорує ознаки того, що конкретні дії виявилися його партнерці "не в кайф".

Ввічливий. Одним з важливих ознак сексуальної ввічливості є дзвінок партнерці на наступний день після першого сексу.

Чи легко знайти ідеального сексуального партнера? Скажімо так - бажано, щоб перерахованим характеристикам він відповідав хоча б на 80-90 відсотків.